- Tepki
- 1,834
Aslında cevap dahi vermeyecektim ama malesef yıllardır boğuştuğum anksiyetem ve insanlara kendimi kanıtlama zorunluluğu travmalarım yüzünden bu açıklamayı yapma gereği duydum. @kimchi adında bir arkadaş sallamasyon bir fake persona olduğumu iddia etmiş Aslında günün birinde böyle bir şeyle karşılaşacağımı biliyordum. Çoğu zaman milli ve dini kimliğim hayatı yaşama şeklim maddi durumum insanlara farklı geldiği için her zaman acaba bana bir şey derlermi diye üzülmemek için kim olduğumu sakladım ve malesef pek türk arkadaşım olmadı ama burada insanlar çok anlayışlı olduğu için hiç çekinmeden hayatımk size açabildim Belki ailemin ve benim maddi durumumuz iyi olduğu için size mükkemel bir hayat yaşayan biri gibi gelmiş olabilirim ama eminimki çoğu kişininkinden zor bir hayatım oldu. Zaten eğer yorumlarımı biraz okumuşsanız fake persona yaratmakla uğraşmayacak olgunlukta olduğumu anlarsınız.Arkadaş hristiyan olmam konusunada laf etmişte malesef biraz araştırsaydı hristiyan yahudilik diye bir şey olduğunu bizimde Rab İsaya inandığımızı bilirdi. Birde sb de ve nyu da okumama rağmen anlatım bozukluğu yaptığımı söylemiş ama sb fransız lisesi ve amerikan ünisi bahsettiği okullar Keşke hepimiz aynı hayatları yaşasaydık ama malesef herkesin hayatı çok farklı. Normalde buraya fake olmadığımı kanıtlamak için galerimdeki tğm fotoğrafları serecektim ama sırf kendisi bu hayatı yaşayamadığı için başkalarını zan altında bırakan biri için değmez diye düşündüm. Bunu yazıyorum çünkü kimsenin bana önyargı ile sahteymişim gibi yaklaşmasını akıllarınızda öyle kalmayı istemem Benim belki forumu kullanmam garip gelebilir size ama aslında yazdığınız başlıklardan hayatlarınızdan o kadar çok ilham oluyorsunuz ki bana. Yazdığım reklamlarda falan yaratıcılığım için çok yararınız oluyor. Hayatın içinden olan gençleri anlama onların ilgisini çekecek kampanyalar düzenlerken sizin hayatlarınızı incelemeyi seviyorum
Son düzenleme: