- Konu Sahibi
- Tepki
- 1,834
Ben seni evlatlık alıcam merak etme yazdım bir kenaraBen fake olmak istiyorum Allahım bir yerde amerikalı annem babam varsa derhal çıksınlar dayanacak gücüm kalmadı.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlBen seni evlatlık alıcam merak etme yazdım bir kenaraBen fake olmak istiyorum Allahım bir yerde amerikalı annem babam varsa derhal çıksınlar dayanacak gücüm kalmadı.
Senin bazı yorumların imzan ile o kadar bütün oluyor ki beni öldürüyor DjjdjdjdjjdGereksiz tepki vermiş. Gören de 1.sınıf Tıp psikiyatri öğrencisiyim demişsin sanacak hıh
Yaa zaten şöyle platformlara olduğundan bambaşka bir kimlikle gelmek insanın kendini sevmediğinin en acı kanıtı bence. Kendini bilen değerleri olan insanların yapacağı iş değil. O yorumları okudum da o kadar kendini açıklamaya uğraşmışsın bir de üzerine konu açmışsın. Kendini yormaya ne gerek var şekerim sen seni bildikten sonraAslında cevap dahi vermeyecektim ama malesef yıllardır boğuştuğum anksiyetem ve insanlara kendimi kanıtlama zorunluluğu travmalarım yüzünden bu açıklamayı yapma gereği duydum. @kimchi adında bir arkadaş sallamasyon bir fake persona olduğumu iddia etmiş Aslında günün birinde böyle bir şeyle karşılaşacağımı biliyordum. Çoğu zaman milli ve dini kimliğim hayatı yaşama şeklim maddi durumum insanlara farklı geldiği için her zaman acaba bana bir şey derlermi diye üzülmemek için kim olduğumu sakladım ve malesef pek türk arkadaşım olmadı ama burada insanlar çok anlayışlı olduğu için hiç çekinmeden hayatımk size açabildim Belki ailemin ve benim maddi durumumuz iyi olduğu için size mükkemel bir hayat yaşayan biri gibi gelmiş olabilirim ama eminimki çoğu kişininkinden zor bir hayatım oldu. Zaten eğer yorumlarımı biraz okumuşsanız fake persona yaratmakla uğraşmayacak olgunlukta olduğumu anlarsınız.Arkadaş hristiyan olmam konusunada laf etmişte malesef biraz araştırsaydı hristiyan yahudilik diye bir şey olduğunu bizimde Rab İsaya inandığımızı bilirdi. Birde sb de ve nyu da okumama rağmen anlatım bozukluğu yaptığımı söylemiş ama sb fransız lisesi ve amerikan ünisi bahsettiği okullar Keşke hepimiz aynı hayatları yaşasaydık ama malesef herkesin hayatı çok farklı. Normalde buraya fake olmadığımı kanıtlamak için galerimdeki tğm fotoğrafları serecektim ama sırf kendisi bu hayatı yaşayamadığı için başkalarını zan altında bırakan biri için değmez diye düşündüm. Bunu yazıyorum çünkü kimsenin bana önyargı ile sahteymişim gibi yaklaşmasını akıllarınızda öyle kalmayı istemem Benim belki forumu kullanmam garip gelebilir size ama aslında yazdığınız başlıklardan hayatlarınızdan o kadar çok ilham oluyorsunuz ki bana. Yazdığım reklamlarda falan yaratıcılığım için çok yararınız oluyor. Hayatın içinden olan gençleri anlama onların ilgisini çekecek kampanyalar düzenlerken sizin hayatlarınızı incelemeyi seviyorum
Kesinlikleee djdjjdjdjd senin gizli bir hayranınım (shhhh)Hem imzam hem yorumlarım çok sanatsal dimiÂdeta ikisi birleşince sanat fışkırıyor
Bu benim çocukken ettiğim duanın farklı bir versiyonu dhdjjdjdjd Allahim ne olur üvey evlat oluyumm ben diye dua ediyordumBen fake olmak istiyorum Allahım bir yerde amerikalı annem babam varsa derhal çıksınlar dayanacak gücüm kalmadı.
Ş-şey benide alır mısınBen seni evlatlık alıcam merak etme yazdım bir kenara
Hepiniz benim bebeğimsiniz hepinizi alıcam merak etmeyin🫠Aşk olsun peki ben
Silinmeden önce beğenmiştir belki
Aaaaa harbi zkoslzlzk.Silinmeden önce beğenmiştir belki
Kim ki o niye silinmiş yine biri mi banlandı olay mı var ayyy noluyooo
Forumu ruhlar bastı lxzlkzmxkzkzmxkxKim ki o niye silinmiş yine biri mi banlandı olay mı var ayyy noluyooo
yaaa ciddiydim ama jdjdjdj bir şeyler oluyor ve ben hiç anlamıyorum yine olay oldu sandım hdjdjdjdjForumu ruhlar bastı lxzlkzmxkzkzmxkx
Bir şey olmaz çalıştırırım hepinizi dkdmndnd@Nayna gün sonunda 10 çocuklu olacak bu gidişle. Kızı batırmasanız bari.
Ay ben yanlış anladım Şerro bizi çalıştıracakmış meğerBir şey olmaz çalıştırırım hepinizi dkdmndnd
Uranyum üye silmenin sitede biryere zarar verdigini söylemişti sanırım bu yüzden artık üye silinmiyordu.Bu başlık yeni açıldı yani o zaman ya artık üyeleri silmeye devam ediyorlar ya da ruhlar forumu bastıO üye kim ya ben de merak ettim
Jckdjd ay napiyim benim gücüm yetmez size dknd en azından anne babanızdan uzaklaşıcaksınız öyle düşün dmdndmAy ben yanlış anladım Şerro bizi çalıştıracakmış meğer
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Uranyum üye silmenin sitede biryere zarar verdigini söylemişti sanırım bu yüzden artık üye silinmiyordu.Bu başlık yeni açıldı yani o zaman ya artık üyeleri silmeye devam ediyorlar ya da ruhlar forumu bastı
Ya da biri ismini silinen üye yaptı.Uranyum üye silmenin sitede biryere zarar verdigini söylemişti sanırım bu yüzden artık üye silinmiyordu.Bu başlık yeni açıldı yani o zaman ya artık üyeleri silmeye devam ediyorlar ya da ruhlar forumu bastı
Öyle olabiliyor mu? Profiline girmeye çalışınca hata veriyorYa da biri ismini silinen üye yaptı.
O şekilde hesap açabilir büyük ihtimal ama profiline girmeye çalışınca hata veriyorsa hesap harbiden silinmiş olabilir.Öyle olabiliyor mu? Profiline girmeye çalışınca hata veriyor
Belki başka bir hesapla bağlantılı olduğu içindir.eunoia banlanacak ne yaptı ki ya da daha yeni bir konuya yorum yapıyordu niye durduk yere silinmek istesin garip şeyler oluyor
Ciddi misin?Acaba niye istedi silinmek gayet aktifti bence.eunoia banlanacak ne yaptı ki ya da daha yeni bir konuya yorum yapıyordu niye durduk yere silinmek istesin garip şeyler oluyor
Sistemde sorun çıktığı için silmiyoruz demedilermi, gitmek istese direkt giderdi.Aaa o eunoia mıydı?Belki kendisi istemiştir çok aktif değildi sanki
Bide banlanınca hesap yinede isim olarak gözükür yanlış bilmiyorsam.Ama bu konuya yorum yapmıştı hemen sonra banlandı