Pony'm gökküşağı gibi renkli günlerin olsun.
Ya bu ne güzel dilektir, dilediklerin hep seni bulsun Barnacle.
@peony @ziggystardust hayat sizi doğru yola getirsin ve hep doğru insanlarla karşılaşın. 2024 sizin için unutamayacağınız kadar güzel bir sene olsun.
@Gülzssx🐢 @leavemealoneplss ileride sınavlarızı en iyi şekilde başarıyla tamamlamanızı umuyorum.
@bbequitedontcry özgürlüğün hep senin elinde zaten ama aşman gereken minik pürüzleri de en güzel şekilde aş.
@Bloom🔥 daha sağlıklı daha paralı daha başarılı bir yıl geçir, özgüven boost.
@kelebek @revelimderevelim @Tubisss bu sene eğitim hayatınızda olumlu güzellikler olsun.
@CumberLay🔥 @danbi @inx size de aşk dilemeye karar verdim, belki alakasız ama bu sene aşk seneniz olsun.
@Melc hayatın bu sene tertemiz ama rengarenk olsun en ufak sorun yaşama, hep güleceğin bir sene olsun.
@JkunTavşanDişleri @callmeswarley @🐼×͜×🐼 @aycik bu sene olmasını ümit ettiklerinizden en çok olmasını istediğiniz şeyin olmasını diliyorum.
@kayısı nişanlınla yani müstakbel eşinle neşe dolu bir yıl geçir.
@mineonere🎃 kariyer mücadelende güzel bir yere erişirsin umarım bu sene.
@Kaudupul_____6.23 @Haney
@peterpan 2024 yılı kendiniz gibi olgun ve eğlenceli insanlarla mutlu olun.
@ledzeppelin biliyorum yoksun ama sevdiğim birisin unutma bu yıl güzel bir yıl olsun senin için.
@Betülliçe✨ @fosforlucevriye @augustine @esℓem @çiçek 2024 yılı sizler için en güzel şeylerin başlangıcı olsun.
@Uranyum☢️ @ahjummademebozuluyorum @NetizenAdmin ailelerinizle huzurun bol olduğu bir sene olsun.
@Zzz @Vankedisi🐈☢️ @PonyWinx09 @BobaTea @Tenebris @ask @Nora @Mona Rosa 🥀🖤 @Hissiz Müziğim elinize bol bol para geçsin, üstüne de ileride mutlulukla hatırlayın bu yılı.
@forchrysalis @Jaesexual iş hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler varsa yoluna girsin bu sene.
Ve adını saymayı unuttuğum varsa lütfen kişisel algılamasın, sizlere de neşe diliyorum.