- Tepki
- 2,851
userlar diyeceğime kişiler demişim hata yapmaya doymuyorsun yazı yazarken bazen Judith
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olkullan hayatım sonuna kadar kullan ver paranın hakkını ahahaha , güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim ben de aynılarını senin için diliyorum, evet ya hiç konuşmadık seninle 22 yaşındayım bitanem ama kabullenemiyorum keşke 19 yaşımda falan olsam ve sen kaç yaşındasınKız bissürü para verdim şu anonime sefasını sürmem lazım akdjdnd
Seninle de pek etkileşimimiz olmadı ama senin de umarım yeni yılda herşey gönlünce olur kaç yaşındaydın pony hiç konuşmadık seninle sldkdkd
yargılamicaksan eğer bir şey okumuyorum ayrıca madem büyüksün yaşını söylesene şekerim,09 da foruma kayıt olurken nedense poywinx şeklinde bir türlü olmadı bari ponywinx yapayım dedim o da olmadı ben de en son yanına yaşam rakamım olan 9 u yazdım 0 ile beraber bu yaşam sayısı/rakamı hakkında bilgim yok sadece benimkinin 9 olduğunu biliyorum o kadar ben de o yüzden nickime koymuştum işteKız pony09 yazınca ben seni 2009lu sandım akskdkdj
Yakınmış yaşımız da ben yinede büyüğüm baya
Ne okuyorsun peki?
kendimden büyük biriyle böyle samimi bir şekilde konuşmak çok hoşuma gitti,gerçekten ve evet ya yargılamak kimin haddine demi ama bazen korkuyorum işte neyse, yaşını söylemeyi sevmiyorsun demek seni anlıyorum desem ben de real de sorulmasını sevmem çünkü kabullenemiyorum 22 yaşında olduğumu ve son olarak evet şekerim öylesine bir rakamKız burda neler neler konuştuk kim kimi yargılayacak ki kimsenin de haddine değil zaten
Anladım öylesine bir rakam
26yım ben ama pek sevmiyorum yaşımı söylemeyi
Sana da mutlu seneler canimbirilerini etiketlemeyi en sevdiğim başlık bu olacak (şimdiden etkileşim verdiğimiz, konuştuğumuz ama yazmayı unuttuğum kim varsa darılmasın.. hepinizi çok seviyorum )
öncelikle hepinize sağlık, mutluluk, bolca para, huzur, aşk, arkadaş, iş, derslerde başarı... kısacası bu sene sizi ne mutlu edecek, gönlünüzden geçen ne ise o olmasını diliyorum. inşallah sevdiklerinizle çok güzel bir yıl sizi bekliyordur.
@Vankedisi🐈☢️ @Mervidal @Kaudupul_____6.23 @panda(sorry) @hiçbirfandomamensupdeğilim @Arven @🍒Kerasus🍒 çenemize zeval gelmesin aşklarım.. 2024te de tam gaz devam edelim
@callmeswarley @aycik @JkunTavşanDişleri @Hissiz Müziğim @:)... armylerim bizim için biraz buruk bi yıl olacak ama dayanın.. fayting kardeşlerim safları terketmiyoruzz..
@andromeda @fosforlucevriye @Tubisss @lilith_halşii size derslerinizde az çalışıp çok kazandıran bir yıl diliyorum aşklarım. acı yok rocky
@Nora @esℓem daha çok aktif olup eğleneceğimiz bir yıl olsun..
@Haney 🍯 @augustine @mineonere🎃 @forchrysalis @Prenses Ciklet @CumberLay🔥 başlıklarınız ve fikirleriniz sayesinde çok eğlendiğimiz bir 2023 oldu. 2024te de bizi yalnız bırakmayın. hayatınız da açtığınız başlıklar kadar eğlenceli ve hareketli geçsin..
@leavemealoneplss @Gülzssx🐢 @aslı maknea'lere yeni yıl dilemeden olmaz. musmutlu yıllarınız olsun.
@ziggystardust dilerim bu yıl o rammstein konserinde çılgınlar gibi eğlenirsin
ve @canimbanabas @çiçek @Müstesna @Mona Rosa 🥀🖤 @berosu @sesa139solo @Betülliçe✨ @Lili Beth etkileştiğimiz bir yıl oldu. 2024 hedeflerimizi daha da ileri götürürz inş hepinize mutlu seneler
Sana da sağlıklı ve huzurlu yıllar bitanemTeşekür ederiiiimmm
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürlerrr
Ay lgs vardı di mi benim Pofff
@CumberLay🔥 Daha iyi bir abla olmanı diliyorum
@leavemealoneplss seninle yeni yılda buluşmak istiyorumm
@Prenses Ciklet @peony @peterpan @aslı @ask @Sweet Mimosa @Haney 🍯 @Zzz @Uranyum☢️ @Vankedisi🐈☢️ @JkunTavşanDişleri @callmeswarley @canimbanabas @augustine @PonyWinx09 @aycik @andromeda @Bloom🔥 .... Tüm Forum halkınada asğlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum!!
Teşekkürler callme umarım aynı şeyler seninde başına gelir@PonyWinx09 @Kaudupul_____6.23 @peterpan (pıtırım) @Mervidal @meloyusa @Arven @andromeda @mineonere🎃 @Betülliçe✨ @Prenses Ciklet 2024'te bol bol elinize para geçeceği ve sağlığınızın iyi olduğu bir yıl olsun umarım hayatlarınız size ve sevdiklerinize güzel sürprizler yaşatır
Bende özledim@PonyWinx09 güzel insanlardan kucak dolusu sevgiler alacağın musmutlu bir yıl diliyorum senin için senin gibi tatlı bir yılın olsun
Ayrıca başta @Vankedisi🐈☢️ @Hissiz Müziğim @Nora @nevermindponi @mineonere🎃 @leavemealoneplss @fosforlucevriye @callmeswarley @Prenses Ciklet @peony @augustine @Haney 🍯 @Sweet Mimosa @🍒Kerasus🍒 @kayısı @aycik @Betülliçe✨ @Zzz @esℓem @JkunTavşanDişleri @çiçek @peterpan @Kaudupul_____6.23 @CumberLay🔥 @Bloom🔥 @Jensetter💙 @ask olmak üzere aklıma gelen gelmeyen bütün nadide forum üyelerine sağlık,mutluluk,başarı ve huzur dolu güzelliklerle bezeli bir sene dilerim
Son olarak @Arven balımı ve @bbequitedontcry ı çok özledim.Size de mutlu ve güzel seneler diliyorum,sabırsızlıkla dönmenizi bekliyorummm
Kedi hala bitirmedi Naruto'yu shippuden'e geçmek için onu bekliyorumTeşekkür ederim güzel dileklerin için @Prenses Ciklet 🫶 yeni yılda istediğin tüm güzellikler seni bulsun.
@chewy umarım yeni yıl ikimiz içinde hedeflerimize ulaşabildiğimiz bir yıl olur 🫶 2023'ün bana kattığı @:)... @chewy İki güzel insan
@:)... Dilerim 2024 senin için öyle hızlı geçer ki bir bakmışsın jk dönmüş, sen de hep istediğin ve planladığın yerde olmuşsun
@andromeda teşekkür ederim güzel dileklerin için, Gojolu mutlu yıllarımız olsun
@ziggystardust sana karşı sevgim ve sempatim her zaman başka bir boyutta. O yüzden yeni yılda tüm güzellikler seni bulsun, Sebastian'la güzel çocuklarınız olsun
@Arven umarım yeni yılda naruto'yu bitirip Aot'a başlamış olursun 🫶🫶
Bu liste uzayıp gidecek o yüzden kısaca: @CumberLay🔥 @Gülzssx🐢 @Bloom🔥 @Vankedisi🐈☢️ @tesfayesversion @PonyWinx09 @Tubisss @hiçbirfandomamensupdeğilim @Mona Rosa 🥀🖤 @forchrysalis @aslı ve unuttuğum kim varsa herkese güzel bir sene diliyorum. Tüm dertlerinizden arınmış, mutluluk sarhoşu olduğunuz, sağlıklı ve sevdiklerinizin yanında olduğu bir yıl geçirmeniz dileğiyle 🫰
2024 bekle bizi demirden çeneler pardon parmaklarla geliyoruz sjsjsjsjsjbirilerini etiketlemeyi en sevdiğim başlık bu olacak (şimdiden etkileşim verdiğimiz, konuştuğumuz ama yazmayı unuttuğum kim varsa darılmasın.. hepinizi çok seviyorum )
öncelikle hepinize sağlık, mutluluk, bolca para, huzur, aşk, arkadaş, iş, derslerde başarı... kısacası bu sene sizi ne mutlu edecek, gönlünüzden geçen ne ise o olmasını diliyorum. inşallah sevdiklerinizle çok güzel bir yıl sizi bekliyordur.
@Vankedisi🐈☢️ @Mervidal @Kaudupul_____6.23 @panda(sorry) @hiçbirfandomamensupdeğilim @Arven @🍒Kerasus🍒 çenemize zeval gelmesin aşklarım.. 2024te de tam gaz devam edelim
@callmeswarley @aycik @JkunTavşanDişleri @Hissiz Müziğim @:)... armylerim bizim için biraz buruk bi yıl olacak ama dayanın.. fayting kardeşlerim safları terketmiyoruzz..
@andromeda @fosforlucevriye @Tubisss @lilith_halşii size derslerinizde az çalışıp çok kazandıran bir yıl diliyorum aşklarım. acı yok rocky
@Haney 🍯 @augustine @mineonere🎃 @forchrysalis @Prenses Ciklet @CumberLay🔥 başlıklarınız ve fikirleriniz sayesinde çok eğlendiğimiz bir 2023 oldu. 2024te de bizi yalnız bırakmayın. hayatınız da açtığınız başlıklar kadar eğlenceli ve hareketli geçsin..
@leavemealoneplss @Gülzssx🐢 @aslı maknea'lere yeni yıl dilemeden olmaz. musmutlu yıllarınız olsun.
ve @canimbanabas @çiçek @Müstesna @Mona Rosa 🥀🖤 @berosu @sesa139solo @Betülliçe✨ @Lili Beth etkileştiğimiz bir yıl oldu. 2024 hedeflerimizi daha da ileri götürürz inş hepinize mutlu seneler
2024 bekle bizi demirden çeneler pardon parmaklarla geliyoruz sjsjsjsjsjbirilerini etiketlemeyi en sevdiğim başlık bu olacak (şimdiden etkileşim verdiğimiz, konuştuğumuz ama yazmayı unuttuğum kim varsa darılmasın.. hepinizi çok seviyorum )
Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Umarım 2024 hepimiz için güzel geçer. Hayatımızda şu an yolunda olmayan ne varsa 2024'te düzelir inşallah. Güzelliklerin bizi bulması dileğiylePony'm gökküşağı gibi renkli günlerin olsun.
Ya bu ne güzel dilektir, dilediklerin hep seni bulsun Barnacle.
@peony @ziggystardust hayat sizi doğru yola getirsin ve hep doğru insanlarla karşılaşın. 2024 sizin için unutamayacağınız kadar güzel bir sene olsun.
@Gülzssx🐢 @leavemealoneplss ileride sınavlarızı en iyi şekilde başarıyla tamamlamanızı umuyorum.
@bbequitedontcry özgürlüğün hep senin elinde zaten ama aşman gereken minik pürüzleri de en güzel şekilde aş.
@Bloom🔥 daha sağlıklı daha paralı daha başarılı bir yıl geçir, özgüven boost.
@kelebek @revelimderevelim @Tubisss bu sene eğitim hayatınızda olumlu güzellikler olsun.
@CumberLay🔥 @danbi @inx size de aşk dilemeye karar verdim, belki alakasız ama bu sene aşk seneniz olsun.
@Melc hayatın bu sene tertemiz ama rengarenk olsun en ufak sorun yaşama, hep güleceğin bir sene olsun.
@JkunTavşanDişleri @callmeswarley @🐼×͜×🐼 @aycik bu sene olmasını ümit ettiklerinizden en çok olmasını istediğiniz şeyin olmasını diliyorum.
@kayısı nişanlınla yani müstakbel eşinle neşe dolu bir yıl geçir.
@mineonere🎃 kariyer mücadelende güzel bir yere erişirsin umarım bu sene.
@Kaudupul_____6.23 @peterpan @Haney 🍯 @bilibili88 2024 yılı kendiniz gibi olgun ve eğlenceli insanlarla mutlu olun.
@ledzeppelin biliyorum yoksun ama sevdiğim birisin unutma bu yıl güzel bir yıl olsun senin için.
@Betülliçe✨ @fosforlucevriye @augustine @esℓem @çiçek 2024 yılı sizler için en güzel şeylerin başlangıcı olsun.
@Uranyum☢️ @ahjummademebozuluyorum @NetizenAdmin ailelerinizle huzurun bol olduğu bir sene olsun.
@Zzz @Vankedisi🐈☢️ @PonyWinx09 @BobaTea @Tenebris @ask @Nora @Mona Rosa 🥀🖤 @Hissiz Müziğim elinize bol bol para geçsin, üstüne de ileride mutlulukla hatırlayın bu yılı.
@forchrysalis @Jaesexual iş hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler varsa yoluna girsin bu sene.
Ve adını saymayı unuttuğum varsa lütfen kişisel algılamasın, sizlere de neşe diliyorum.
Sağ ol Arven'im@@leavemealoneplss @@Haney @@Sweet Mimosa @@nevermindponi @@Kerasus umarım okullarınızı en iyi puanlarla bitirirsiniz
Teşekkür ederiz Ciklet-şi, sana da musmutlu bir yıl dilerim.@@kayısı nişanlınla yani müstakbel eşinle neşe dolu bir yıl geçir.
Çok teşekkür ederimm, sana da musmutlu ve sağlıklı bir yıl dilerim ballı lokumum.@PonyWinx09 güzel insanlardan kucak dolusu sevgiler alacağın musmutlu bir yıl diliyorum senin için senin gibi tatlı bir yılın olsun
Ayrıca başta @Vankedisi🐈☢️ @Hissiz Müziğim @Nora @nevermindponi @mineonere🎃 @leavemealoneplss @fosforlucevriye @callmeswarley @Prenses Ciklet @peony @augustine @Haney 🍯 @Sweet Mimosa @🍒Kerasus🍒 @kayısı @aycik @Betülliçe✨ @Zzz @esℓem @JkunTavşanDişleri @çiçek @peterpan @Kaudupul_____6.23 @CumberLay🔥 @Bloom🔥 @Jensetter💙 @ask olmak üzere aklıma gelen gelmeyen bütün nadide forum üyelerine sağlık,mutluluk,başarı ve huzur dolu güzelliklerle bezeli bir sene dilerim
Son olarak @Arven balımı ve @bbequitedontcry ı çok özledim.Size de mutlu ve güzel seneler diliyorum,sabırsızlıkla dönmenizi bekliyorummm
Pamuğum 🥹🥹@@Jaesexual iş hayatınızda yolunda gitmeyen şeyler varsa yoluna girsin bu sene.
Derslerimle başım belada resmen çalışmanın arasına bir şeyler sokarsam tüm düzenim bozuluyor o yüzden 10-12 gündür giremiyorum bir girdim mi çıkamıyorum o yüzden girmemeye çalışıyorum skj birde yarım kalmış konuları tamamlamak yerine birde yeni konu arayıp duruyorum skj@lilith_halşii uzun zamandır seni göremiyorum seni merak ettim mitoloji gibi esrarengiz ve güzel bir yıl diliyorum sana
@aynoluyoo seninle çok bir etkileşimimiz olmadı ama seviyorum seni hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirdiğin bir yıl yaşamana niyet ediyorum ve diğer etiketlemeye emin olamadığım ama yine de sevdiğim kişiler sizin için de en güzellikler diliyorum
Evettt benden bu kadardı... Yazmadığım için kırılan birisi olmaz umarım bunu hiç mi hiç istemem
Çok teşekkür ederim@@andromeda @@fosforlucevriye @@Tubisss @@lilith_halşii size derslerinizde az çalışıp çok kazandıran bir yıl diliyorum aşklarım. acı yok rocky