Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forumdan Birini Isim Vermeden Eleştirin

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Neyi bilmiyorum ben hiç bişeyi dışarı taşıdığım yok kendinize bakın
Al birini vur ötekine ikinizde birbirinizden betersiniz bide van kedisinin üstüne gidiyorsunuz neymiş biz dedikodu yapıyormuşuz JRKÖDHSHS bunu diyen siz misiniz hiç utanmıyor musunuz yalan söylemeye
ya hadi oradan bilmemezlikten de gelmeyin simdi. herkese yaranmalarz tatli davranmalar ama perdenin arkasinda bambaska birine donusuyorsunuz. hayir tum o dediklerinizi duymaz miyiz sandiniz? iki tartisma cikinca sirtinizi donme hiziniz bu kadar hizli oluyor iste

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
E sen çıkar göster madem o kasar eminsin konuşmalar orda isteyene özelden atarım herkes kim neymiş öğrensin yüzünüze gülen insanlara dikkat edin
Yuuuuh bu kadarini da beklemezdim ben direkt isim verebilirim peki ya sen😭?@

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ya sen ne diyosun ben aktif bile değilim doğru düzgün wkqljwkshsjdhsh burda herkesle yakın olmaya çalışan sizsiniz ikiyüzlü olanda sizsiniz bu yüzden
Sen benimle yakınken isinamadiginiz userlarda bana oy vermedin mi? Sonra arkamdan konusmadin mi?

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Sen benimle yakınken isinamadiginiz userlarda bana oy vermedin mi? Sonra arkamdan konusmadin mi?
ya cidden haaa ilk her seyi baslatan onlar ama birileri bunlari yuzlerine soyleyince magdur oluyorlar bxnxnxnxn

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Orda şaka yaptık alt tarafı sen şakadan anlamıyo musun ders çalışmaktan beynin yanmış ayrıca nerde arkandan konuşmuşum
siz sakalarin dozunu abartmiyor musunuz? kiza surekli bir seyleri abartiyorsun, sinav senen psikolojin bozulmus, herkese saldiriyorsun muamelesi yapmalar. ne yaptiginizi gayet iyi biliyordunuz sanki ama anlamamisa yatmak isinize geliyor gibi

• Alev
Reactions: ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
siz sakalarin dozunu abartmiyor musunuz? kiza surekli bir seyleri abartiyorsun, sinav senen psikolojin bozulmus, herkese saldiriyorsun muamelesi yapmalar. ne yaptiginizi gayet iyi biliyordunuz sanki ama anlamamisa yatmak isinize geliyor gibi
Takmiyordum ama her seferinde her yerde de bahsetmesin artik😭

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ne alaka bende bu sene sınava giricem zaten niye dalga geçiyim ayrıca burda asıl olay yaratan sizsiniz bu başlığı açma sebebinde belli durup dururken iftira atıyosunuz
Daha az once ders calismaktan beynin yanmis demedin mi? Hep boyle seyler soyleyip ignelemiyor muydun lutfen bizi aydinlat sayın betty🤠

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Ne alaka bende bu sene sınava giricem zaten niye dalga geçiyim ayrıca burda asıl olay yaratan sizsiniz bu başlığı açma sebebinde belli durup dururken iftira atıyosunuz
basligi acip sizden bahsetsem ok tamam haklisin ama ortalikta hicbir sey yokken yorum yazip baslatan @Vankedisi🐈 ydi ne yapmamizi bekliyordun oturup susmamizi mi

• Alev
Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 123

Bu kaos "instant" bir kaos olabilir mi acaba 🤔 Kaos çok istediğinden Uranyum'un gönlünü hoş tutmak adına arkada planlanmış bir kaos mesela? 🤯. Böyle de şüpheci olacaksın.

EoNv9zfWMAEXNd-.jpg

Şaka bir yana umarım aranızdaki sorunu çözebilirsiniz. Ve umarım kimse yorumumu ciddiye almaz. Güzel geceler hepinize ben izleyici olarak devam ediyorum.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Ortaya attım üstüne alındı arkadaş
ya hadi ama ya sen alınmayacaksın da kim alınacak diyen betty degil miydi ortada hiç sen alındın gibi bi durum yok safa yatmayın. sizin bu kendinizi kurban yapmanız yok mu zaten hiç sasirtmiyor artık

• Alev