Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Forumdan Birini Isim Vermeden Eleştirin

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
@peterpan sevimm kooşşş diyecektim uydular bozuldu 😂😂 tiyatro olduğu çok belliydi karakterler oturmamış bi kere ama tebriklerr yine de 60 kişi okudu yazılanları👏🏻👏🏻

aynen. neyse elinize emeğinize sağlık gençler.. ben kaos olmadığını uranyumun sayfayı kilitlememesinden anladım direkt 😁 böyle şeylerde gladyatör dövüştürür gibi izlemiyo adminler. geçen seferkinden antrenmanlıyım:ROFLMAO:

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

Biliyordum fake olduğunu. Hisseetttim çünkü. Çok amatörsünüz :D @bbequitedontcry neden derslere başlamıyorsun??
ya bebeğim iki dakika eğlenmek için açtık o kadar uzun kurgu planlayamadık kusura bakma gulun gecin iste aaaa

bu arada ben devam ederdin sona dogru bi cirkeflestim zaten ama dunyanın en tatlı insanlariyyla bu oyunu oynadigim için burada birakmak zorunda kaldik yoksa benim icimden s\rret bi kadın cikiyordu cbmxözncmxc

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

bu arada bazılarınız (@bbequitedontcry ve @Uranyum ) kurgumuzu kötü bulmuş olabilir ama siteyi birazcık çökerttiğimizi de unutmayalım her yiğidin harcı da değildir cnzmcbsncnxznm bir de 80 küsür kisi izlerken de biraz heyecan yaptık galiba nxmxzbcxnzxc

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
bu arada bazılarınız (@bbequitedontcry ve @Uranyum ) kurgumuzu kötü bulmuş olabilir ama siteyi birazcık çökerttiğimizi de unutmayalım her yiğidin harcı da değildir cnzmcbsncnxznm bir de 80 küsür kisi izlerken de biraz heyecan yaptık galiba nxmxzbcxnzxc
Bence kotu degildi ya icinde olmasam zevkle okurdumBSKWHDKWN gerilirdim de

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
ben sonunda geldm zatennn çok bişi okumadım tebrik ediyorm hepinizi canlarm reytinginiz bol olsun

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
ya bak ben diyorum dünyanın en tatlı karakterleri olmasaydı ben burayı savaş alanına donustururdum de neyse bi dahakine gerçek bi kaosun içine sokun beni o zaman içimdeki s/rret kadın gerçekten çıksın ortaya
kediyi aranıza almak iyi fikirmiş ama. kimsenin beklemediği karakter olması dikkat çekiciydi

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 189

b
ben sonunda geldm zatennn çok bişi okumadım tebrik ediyorm hepinizi canlarm reytinginiz bol olsun
i ara seninle de yapalım ask isi ekspertinden ogrenmis oluruz cnkcnx cmxcnmxc
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yok yahu kötü bulmadım tabi ki. Geliştirilebilir :D

Ben tiyatro fotosunu yumuşatmak için atmıştım zaten. Gayette yedim. (çaktırmıyorum :D ) Hatta bir ara kilitlesem mi diye düşündüm konuyu.

Forumu çökerttiniz tebrikler :D
teşekkürler teşekkürler hepsi senin içindi uranyumcum sen sıkıldın diye açtık mcMCBmxcxbcb ve forumu çökertmemiz forumun tarihine geçmeli bence tüm oyuncularımızı ve okuyucularımızı tebrik ediyorum