Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hatırlayan Var Mı?

hope

Trainee
Tepki
31
Geçenlerde yanılmıyorsam forumda sokakta ya da başka bir yerde keşfedilmiş bir oyuncu(?) bir Koreli paylaşılmıştı tatlı bir çocuktu :) kim olduğunu hatırlayan var mı hangi konuda olduğunu da hatırlayamadım.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
nerede konuşuldu ki bu oyuncu? oynadığı dizisini falan hatırlıyor musunuz mesela? biraz daha detay verebilirseniz belki buluruz.

M

mevsim

ya ben de hatırlıyorum ama bulamadımm biraz daha bakacağım

Konu Sahibi
hope

hope

Trainee
Tepki
31
nerede konuşuldu ki bu oyuncu? oynadığı dizisini falan hatırlıyor musunuz mesela? biraz daha detay verebilirseniz belki buluruz.
Geçmişime de baktım ama bulamadım,jhangi başlıkta da konuşulduğunu hatırlamıyorum:( ama keşfedilmişti sıradan bir hayat yaşarken genç bir çocuktu başka da detay kalmamış aklımda
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ya ben de hatırlıyorum ama bulamadımm biraz daha bakacağım
Vardı di mi öyle biri ben uydurmadım shshhshshd

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
a
Geçmişime de baktım ama bulamadım,jhangi başlıkta da konuşulduğunu hatırlamıyorum:( ama keşfedilmişti sıradan bir hayat yaşarken genç bir çocuktu başka da detay kalmamış aklımda
anladım. ay merak ettim ben kaçırmışım sanırım. görsem hatırlardım gibi geliyor ama.

• Beğen
Reactions: ask

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Geçenlerde yanılmıyorsam forumda sokakta ya da başka bir yerde keşfedilmiş bir oyuncu(?) bir Koreli paylaşılmıştı tatlı bir çocuktu :) kim olduğunu hatırlayan var mı hangi konuda olduğunu da hatırlayamadım.
Sokak roportajinda mi ne kesfedilmisti de adini hatilamiyorum

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
Ay olayı hatırladım. Bildiğim biriydi ama asla ismini ve yüzünü hatırlayamıyorum. Taktım kafaya şimdi.

M

mevsim

baktım baktım bir türlü bulamadım google da nasıl hiç haberi olmaz ya

Jang Dong-yoon benzer bir şey yaşamış ama o değildi burada bahsettiğimiz kişi liseli felandı

M

mevsim

Bence bu olabilir gibi geldi bana, yüzü tanıdık geldi. Bir fotoğrafını hayal meyal hatırlıyorum biraz benziyor gibi. Ararken de tam olarak bu kişinin yüz tipinde birini hatırlıyordum. Birde bahsettiğimiz kişi üniversitesiteli değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama
ya sanki forma giyiyordu, hatta diziye de uyarlanmıştı yaşadıkları sahne

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Benim paylaştığımdan bahsediyorsunuz galiba

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: ask
Konu Sahibi
hope

hope