Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

[Instiz] Jyp Dijitalde Kötüleşiyor

Ü

Üye silindi 192

JYP'nin son geri dönüşlerinin en yüksek günlük liste konumları:

TWICE "Set Me Free" 83. Sırada
NMIXX "Love Me Like This" 6. Sırada Xdinary Heroes "Freakin' Bad" Top 1000 Stray Kids "S-Class" 100. Sırada
NMIXX "Party O'Clock" ” 123 numarada


1. Cidden.. NMIXX yanlış yöne gidiyor gibi görünüyor

2. Dürüst olmak gerekirse Stray Kids için endişelenmiyorum, sadece ITZY ve NMIXX için endişeleniyorum ㅠㅠ

3. Sözler önemli ama bence şarkı sözleri şirketin umurunda değil

4. TWICE'ın şarkısının iyi olduğunu düşünmüştüm, bu yüzden listelerde neden bu kadar iyi olmadığını bilmiyorum.

5. Yetenekleri gayet iyi ama sonuçlar neden böyle?

6. İdollerinin yetenekleri dışında şarkılar ve koreografileri hiç moda değil. Yurtdışında başarılı oldukları için Kore pazarındaki popülaritesini mi kaybettiler?

8. ITZY ve NMIXX için üzülüyorum ㅠㅠ Yetenekleri iyi ama şarkıları değil..

9. Yurt dışında para kazanmak için iç pazarı (Kore) önemsememenin sonucu budur
 

BobaTea

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
984
Tepki
2,628
Puan
55
Şarkılar da kötüleşiyor sanki, MiSaMo güzeldi ama bu yıl geri kalan yaptığı çoğu işi beğenmedim
Ben Misamo'yu da beğenmedim. Şarkı söyleyebilen bir üye yok. Tamamen dans odaklı talk-singing yaparak şarkı çıkartsalar olurmuş çünkü Momo'nun sesi beni çok rahatsız ediyor. Şarkı söylemek yerine konuşurmuş gibi söyleseler daha iyi. Bir de kendi tonlarının dışına çıkmamaları lazım. En iyileri Mina ama o da çok iyi değil.
 

Uaua

Trainee
Katılım
3 Tem 2023
Mesajlar
88
Tepki
218
Puan
11
Ben daha çok 6 ve 9. Netizen gibi düşünüyorum.
kimlerle çalışıyorsalar bir an önce değişmeliler. Itzy, twice, skz bir dönem dillerden düşmüyorlardı. Skz ve itzy 4.jen olmalarına rağmen 3.jenle yarışıyorlardı ama şuan 4.jenle bile yarışamıyorlar. Şarkılar gittikçe daha da kalitesizleşiyor.
Onu skz için demezdim ben ya. Fan olduğum için değil izlenmeler, konserler falan nezdinde konuşuyorum. Kore listeleri hep zayıf noktaları oldu o ayrı mesele. Ki ona rağmen korede 20k lık dome'u fan buluşması için sattılar iki gün peş peşe.
Jypde var bir şeyler şu sıralar hayırlısı
Melonda fln tek mi böyle diğer listelerde de böyle mi acaba. Çünkü jyp ve melon arası bir şeyler var diyorlar.
 

Eren yeager

Fanbase Starter
Katılım
7 Tem 2023
Mesajlar
453
Tepki
1,914
Puan
49
İtzy got7 ile aynı divesion altında iki grubunda hayranıyım neredeyse aynı kaderi paylaşıyorlar bildiğin dejavu yaşıyorum jyp bir kız grubuna nasıl önem vermez şaşırıyorum geleneksel çıkış öncesi akşam yemeğine bile götürmedi
 

lavanta

Trainee
Katılım
19 Tem 2023
Mesajlar
69
Tepki
195
Puan
8
JYP, Melon Genie ve Mnet ile Twice'in More&More zamanından beri arasi bozuk. Twice'i suclamislsrdi ve Jyp hukuksal işlem baslatacaklarini duyurmuştu. Ondan sonra neredeyse doğru dürüst hiç bir Jyp grubu listelerde kalamadı. Zaten Kore halkını artık Jyp umursamıyor çünkü ABD daha önemli onlar için. Tanrı aşkına kim 8. Sıradaki müzik pazarını önemser ki 1 ve 2 elindeyken. Twice, ABD ve Japonya'da mükemmel işler çıkartıyor , Skz de ABD'de iyi işler çıkartıyor. Ikisinin de Kore'de devri kapandı. Sonsuza kadar oraya bağlı kalamazlardi. Her zaman görüyorum birileri Twice hakkinda endişeleniyor Kore'de iyi yapmadığı için. Onlar 4 yıl boyunca Kore'ye hukmettiler. Şimdi başkalarının sirasi. Hem ne önemi var ki Amerika'da Japonya'da stadyumlar tıklım tıklım olurken.
En uzuldugum nokta Itzy ile Nmixx oldu. Itzy'i Mafia'dan sonra iyi yonetemedi ve NJ,Ive,Aespa, LS'nin gerisinde bıraktı. En azından Itzy birazda olsa hayran topladı ama Nmixx onu bile yapamadı. Ortalıkta boş yaprak gibi dolaniyorlar
Neyse umarım Jyp kızlara iyi bir şarkı verir hem Itzy hem Nmixx için
Skz zaten şarkılarıni kendi yapıyor
Twice'a ise bir başlık şarkısı yapmalarına izin verse iyi olur. Jihyo ile Chae zaten beste işinde bulunmuştu bir ara. Şarkı sözu yazımında da her albümde bulunuyorlar. Umarım öyle bir imkan geçer ellerine
 

truth_hurts

Rookie Idol
Katılım
5 Haz 2023
Mesajlar
450
Tepki
912
Puan
27
Twice'ın şarkıları Fancyden beri listelerde iyi iş çıkartamıyor ama kötü olduğu için değil şahsen Fancy sonrası şarkılarını daha iyi buluyorum.Başka şeyler var yukarıda birisi JYP ile Melon'un arasının bozulduğunu yazmış bununla ilgili olabilir.

SKZ zaten asla kore tarzı bir grup değil ve Hyunjin'in olayı malesef korede büyümelerini çok etkiliyor.Şahsen predubttan beri skz'nin her albümünü dinleyen biri olarak thundeorus'dan itibaren ki başlık şarkılarını beğenmiyorum.Fanları bu tarzı sevdi ve onlarda buradan yürüyorlar.Sonuçlar da iyi gidiyor SKZ için endişelenecek durum yok.Bir de cidden en büyük iki müzik pazarı olan japonya ve abd'yi skz ve twice ele geçirdi zaten koreyi kim takar.

ıtzy 4.jende teen crush trendini başlatmıştı ama işte koreliler çabuk sıkılıyor ve şarkıları gittikçe halk dostu olmaktan uzaklaştı.NMIXX bence ileride çok büyüyecek kötü şarkılarına rağmen lily'nin söylediği her kısım internette viral oluyor ki love me like this güzel şarkıydı grup çok kötü gitmiyor bence sadece beklenenin altında ilerliyor çok feci durumda olsalar jyp şarkı seçimlerini halk dostu yapardı diye düşünüyorum.
 

Benzer konular

Üst