Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İş Birliği Yapmasını Istediğiniz Kpop Grupları/Idolleri?

Lilac

Yeni Üye
Üye
Tepki
13
Seslerini aynı şarkıda duymak istediğiniz idoller/ gruplar kimler?

Ben Chen (Exo) ile Jungkook (Bts) eğer bir şarkıda çalışsalardı nasıl olurdu merak ediyorum. İkisinin de çok hoş bir ses tonu var. Güzel bi ballad şarkısı mükemmel olurdu bence.

Arven

Üye
Üye
Tepki
81
Baek+V veya Jk
Rosé+IU+Taeyeon
Jennie+Seulgi+jihyo
Jk+Rosé
Suho+Taeyeon+jeongyeon
Bi sürü kombinasyon geliyor aklıma ama sanırım gerçekleşme ihtimalleri düşük

Arven

Üye
Üye
Tepki
81
Evt fark ettim zaten ama yine de çok hoşuma gitti keşke gerçek olsa...

CumberLay🔥

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
454
ben Aespa ve Enhypen'in birlikte bir sahnede performans sergilemelerini çok isterim 🥺💛

2307

Paylaşımcı Üye
Üye
Tepki
394

Ben Chen (Exo) ile Jungkook (Bts) eğer bir şarkıda çalışsalardı nasıl olurdu merak ediyorum. İkisinin de çok hoş bir ses tonu var. Güzel bi ballad şarkısı mükemmel olurdu bence.
Chanyeol Jennie aşşşşşırı iyi bir şey ortaya çıkardı.
Ayrıca Haechan ve Baekhyun da olsa tadından yenmez 😅

Müstesna

Üye
Üye
Tepki
42
Nct taeil- baekhyun ya da chen (hatta tüm exo üyeleri olabilir.)
Nct renjun-d.o. (şarkı söyleme stillerini benzetiyorum. Bence ikisinin sesi yanyana güzel olurdu)
Taeyeon-baekhyun (imkansız bir hayal)
Btob eunwang- chen
Btob- hyunsik ve d.o. (aynı liseye gitmişler. Arkadaşlardı önceden ama hala görüşüyorlar mı bilmiyorum. Aynı dönemde çıkış yaptılar. Ama hiç işbirliği yapmadılar. Yanyana görsek dinlesek güzel olurdu)
jonghyun- xiaojun. (Seslerini benzetiyorum. Yanyana dinlemek nasıl olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Ama bu da imkansız bir hayal maalesef😔)

marin

Üye
Üye
Tepki
55
Kai ve Momo 🍑🐻
Debut zamanlarında Momo sık sık EXO danslarını yapardı. Tarzını Kai ile çok benzetirdim ve o zamandan bu zamana hep hayalini kurardım. Bu sene Rover Challenge ile bir nebze hayalim gerçek olsa da Studio Choom benzeri bir dans mecrası aracılığıyla hazırlanmış bir dans performansı ile tatmin olabilirim sadece 😄 Taemin ve Momo'yu aynı sahnede görme hayalim gerçekleştiyse bu neden olmasın. 3.jenerasyonun iki dans devinin bu uyumunu daha fazla görmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum 💥

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    34.6 KB · Görüntüleme: 3

hissiz müziğim

Yeni Üye
Üye
Tepki
4

Alexa ve Jungkook

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap