Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vererek Eleştiri Pt1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cumburlop🔥

Trainee
Tepki
110
Uydurmadı mı? Milyon kere anlattım yine anlatayım. Kendisinin dedediğine göre biz bir postta birbirimizi etiketlemişiz Bloom hariç. Ve Bloom da kendini dışlanmış hissetmiş. Biz o posta baktık tam tersine hiçbirimiz yorum yapmamışız. Bu gayet uydurma. Yine aynı şekil kendisine tek bir kişinin yazmasını da diğerlerinin kendisini umursamadığına yormuş. Zaten biz o bir kişi kendi aramızda seçtik. Çok darlamayalım diye. Aynen hiç uydurmamış.
Tavşan niye hala anlamiyorsun??? Hadi diyelim Ayşen bunu yanlış anladı e kalk kıza güzel bir şekilde dile getir bunu. Dün akşam yaptıklarinizi hiçbir şey haklı çıkaramaz uğraşma
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

@Uranyum @Tenebris @Prenses Ciklet konuyu kapatmak için neyi bekliyorsunuz.
Kilitlenmesi gerekmiyor çünkü

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Başlığa size yazdığım şey histerik şüphemdi size de dedim zaten sen diyecek bir şey bulamayığ aynı şeyi papağan gibi tekrar ediyorsun ama ben orada değilim
daha ağır meselelerin hepsini görmezden gelip sadece etiket atma mevzusunu tekrarlayıp durma sebebi bir tek bu konu hakkında konuşmaya yüzü olmasından. ama diğerlerini görmezden geliyor diye o konular puf olmuyor

Cumburlop🔥

Trainee
Tepki
110
Bencil hiçbir yerde demedim. Bizi küçümsüyorsun da demedim. Sen kendin bize daha az değer verdiğini de itiraf etmedin mi zaten? Orada bir sürü şey yazdım. Sürecin en başından beri. Ve yazdığım şey de senin az da olsa başkalarıyla etkileşim vermişken bizimle hiç iletişim kurmamandı. Durumunun kötüydü evet ama bize hiç selam vermeyip foruma uğrayıp misal başkalarının durumuna gayet tatlı bir şekilde yorum yapman bizi kırdı. Ayrıca öncesinde de gruptan çıkmadan sürekli nerede bu kız diye soruyorduk o ara da gruba girmiyordun hiç. Ama yine forumda aktiftin mesela. Küçümseme ve bencillik ile ilgili bir şey demedim.
Ayşen ona yazanlara yazdı. Ona gece gündüz yazdığımız için bize yazdı. Daha ne diyeyim ?

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
dedikleriniz için özür dilemek yerine üste çıkmaya çalışıyorsunuz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu hesabı da tam vaktinde açmışım he 😋
yokk özür diler mi tövbe haşa haksız olabilir mi onlar yaaa özür dileyeceği yerde tekrar mental hastalık konusunda insanları tetikleyecek şeyler yazdı(evet tıp okuyan) hala jisoolliam ve etiket mevzusunu konuşuyor ama hanımefendi. önce bi kendi yaptığı ayıba 1 dk durup baksa anlayacak ama o 3 hafta önce yaşanmış olayı konuşmakla meşgul sırf hatalı olduğunu kabul etmemek için

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Hep aynı şeyler tekrarlanıyor 🤔

Yani sürekli bir şey yazacağınıza tek tek. Sorularınızı ve sorunlarınızı yazsanız. Karşı taraf açıklama yapsa. Sonra siz o açıklamaya cevap yazsanız hoş olmaz mı.

Oturum başkanı da @Prenses Ciklet olsun. Birde juri olsun 🤣
En son boyle bi oturum oldugunda aksamina ben uc uyari almistim...

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
cok ufak bi girip cıkıcam

zamanında ben bloomla kavga ederken bloom suho icin dogru olmayan bi iddia ortaya attıgında tartısma ilerledi ilerledi en sonunda hic usenmem seninle cok fena ugrasırım (kwangya'ya yazacaktım) dedigim icin uyarı yemistim. uyarı gayet yemem gerekiyordu burada bi sorun yok gayet. (adminler ve modlar o tartısmadaki yorumları sildiler ama gidip tekrar kontrol edebilirler.)

onu yazdıgım zaman iyilerin dostu kotulerin dusmanı(JAJDKAKSJKFKAKFKAKKFAKDKKAFKW) jungkook'un tavsan disleri YHA napıyosunuz siz yasa hükmün gereğince bu infaz gayrimeşru müdafaa ve hatt ı hümayündür ya çekilin ben sandık müteahhitiyim edasıyla kimse kimseyi tehtid edemez, bu kaosa malzeme konusu olamaz diye EgV eGV konusuyordu
buyrun: Ekli dosyayı görüntüle 13856

simdi gun geldi devran dondu aynısını @kelebek e kendisi yazmıs. bak ben de senle nasıl ugrasmaya devam ediyorum diye. kelebek ona seninle ugrasacagım dememis bir sey dememis sadece konulara yorum yazdı ama kendisi herkesi kendi gibi zannettigi icin seninle ugrasacagım yazmıs. bu kadar takıntılı oldugunu belli etmeseydin ya.

Ekli dosyayı görüntüle 13857

gorevlilerden inceleme talep ediyorum diyeceklerim bu kadardı bye
aaaaa çok şaşırdım yine işine gelince milleti suçladığı şeyin aynısını yapmış hiç de böyle yapmazdı bu kıııız🥱

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...