Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vererek Eleştiri Pt1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Artık keser misiniz şunu? Ne konusacaksaniz özelde konuşun
Forumda iki gündür herkes sizler yüzünden diken üstünde
Ne konusacaksaniz aranızda bitirin, çözün
Forumun amacını bu gibi şeylerle doldurmayin
sen forumun amacı polisi misin görmek istediğin kullanıcıları yoksay takıl ilgini çeken içeriklerde bi de seninle uğraşmayalım ilerle

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
Ne hakareti ya? Sen ne alaka ayrıca? Regina mevzusunda başkası konuştu diye ağlayanlar, kendilerine gelince sus pus. Kendisi bize paranoyak, eşek dedi. Arkadaşları da hepiniz eziksiniz diye mesaj attı. Raporlayacaklarsa bunu biz de raporlarız sıkıntı yok. Burada saçma sapan manipülasyonlara izin vermem. Haddinizi bilin.
gözüm var okuyabiliyorum siz masum musunuz sanki? kırgın olduğunu belli etti diye kıza demediğiniz kalmamış bunu size belirttiği halde hiçbir şey için pişmanlığınızı dile getirmiyorsunuz tam tersine alakasız konularda başka kullanıcılarla tartışmaya gidiyorsunuz her şeyi başta kabul edip evet dedik gel özelden konuşalım deseydiniz olay @Vankedisi🐈 nin dediği gibi belki tatlıya bağlanırdı ama siz de haklısınız @Bloom🔥 bir @kelebek in hakkında yalan haber paylaştığı rm değil ki önemseyesiniz onu

Cumburlop🔥

Trainee
Tepki
110
Ne diyorsun sen Allah aşkına? Dün zaten özelden konuştuk. Biz neyi anlatıyoruz sabahtandır? Kendisine hatta sakinleş yarın konuşalım dedik. Kendisi reddetti. RM ne alaka ya. Kim olursa olsun birine tcvzden zevk alıyor diye itham etmek iğrenç bir durumdur. Bunu normalleştirmeniz midemi bulandırdı. Ayrıca Bloom grupta olmadığı her gün onu soruyorduk nerede bu kız diye. Hiçbir halt bilmeden konuşmayı kesin. Herkesin fikri olmasın ya yeter.
Kendisi neden reddetti hiç sorgulamiyosun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kıza eben knk tamam en hasta sensin debelenme gibi şeyler derseniz kız tabii ki konuşmak istemez

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Biraz sağduyulu olsun herkes nolur ya hanginize üzüleceğimi şaşırdım. Allahın adını verdim
ya kedicim sağduyusu mu kaldı? yaptıkları şeyi elli defa yazdım arkadaş bunları hata olarak bile görmüyor 😃 panda hala kendini tutamayıp hakaret edecek kadar kişiliğini saklayamıyor. burada konuşup çözülecek bir şey kalmadı. bu insanların içi buymuş demek ki hala mental sağlık hakkında atıp tuttukları, hakaret ettikleri için özür dileyecekleri yerde her zaman yaptıkları şeyi yapıp karşı tarafın açıklarını kovalayıp konuyu bulandırmaya çalışıyorlar. senin iyi niyetini anlıyorum ama zannettiğin gibi bir durum değil bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...