Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

İsim Vererek Eleştiri Pt1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,157
Kaosa dahil olma çabam 🤣🤣
You Got This So Close GIF by Paddington Bear
hepsini engellediğm için ben de dahil olamıyorm artık..seninle uzaktan izlicez yapacak bi şey yok

Cumburlop🔥

Trainee
Tepki
110
Daha ilk mesajından onların yeri bende ayrı dedi. Bende o zaman bizim yaptıklarımıza takılma dedim. Ayşen'in sizle daha yakın olduğu yeni bir olay değil ki? Daha ilk grup açılırken biliyorduk. Sorun olsa o zamandan gruba dahil olmazdı.
Söylerken bile iğneleyiciydi panda. Kandırma bizi lütfen

Gayforene

Trainee
Tepki
548
Daha ilk mesajından onların yeri bende ayrı dedi. Bende o zaman bizim yaptıklarımıza takılma dedim. Ayşen'in sizle daha yakın olduğu yeni bir olay değil ki? Daha ilk grup açılırken biliyorduk. Sorun olsa o zamandan gruba dahil olmazdı.
Panda sen bu yazıyı ancak olayın içinde olmayan birine inandırırsın söyleyeyim.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,157
O da gelirsse zayıf kalırsınız 🤣🤣 Şuan yani anladığım kadarıyla 6 vs 2 atılıyor. 7 de olabilir.
yok o gelirse onlar mahvolur ''tamam bloom en hasta sensin dünya senin etrafında dönmüyor'' diyen o çünkü nereden tutsan elinde kalacak bir açıklama çok talihsizz😔

Cumburlop🔥

Trainee
Tepki
110
Ne özrü ya cşhsofıe Ayşen önce itham ettiği şeyler için özür dilesin. Ya sen halis misin clshxkeud kız benim adımı geçirip o konudan bahsediyor. Ne yapsaydım pardon o ara xlshxksj cevap vermem gayet normal değil mi canım ahajakxhskd ayrıca o sıra Ayşen konusu da açılmamıştı ne saçmalıktan bahsediyorsun ya şcjdkfjekffje
Ayşen tam olarak ne için özür dilemeli ? Bahalawlwkwmkwwkhw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...