ANA KUZUSU
YALAN
SAYGISIZ
İŞİ GÜCÜ HEDEFİ OLMAYAN
YALAN
SAYGISIZ
İŞİ GÜCÜ HEDEFİ OLMAYAN
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAdaletli olmayı bilmeyenANA KUZUSU
YALAN
SAYGISIZ
İŞİ GÜCÜ HEDEFİ OLMAYAN
Resmen bizim sınıftaki erkeklerin aynısı ghcgzjbjcy her bir maddeyi okuyunca aaa bizim sınıftaki çocuk dedimAdaletli olmayı bilmeyen
Her cümlesinde küfür kullanan
Yalan ağzına yuva yapmış olan
Saygı nedir bilmeyen
İnsanların fikirlerini alaya alan
Dünya görüşü olmayan
Irkçı tiplerle uğraşamam
Kız sizi nasıl sınıfta okutuyorlar? Baygınlık geçiricem şimdiResmen bizim sınıftaki erkeklerin aynısı ghcgzjbjcy her bir maddeyi okuyunca aaa bizim sınıftaki çocuk dedim
Hgghnjvhdtfgivucg Valla onlar ayrı bir grup oluşturmuşlar hiç onlarla muhattap olmuyoruz genel olarak zaten 1 senemiz kalmiş onlarla kavga gürültü falan çıkmasın diye hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz ama her ağızlarını açtıklarında saç baş yoldurtuyorlar yaniKız sizi nasıl sınıfta okutuyorlar? Baygınlık geçiricem şimdi
Bende buna diș fircalamayan ve her dakika sigara içen ekliyorum ...her sey yazilmis ben bi de buna bel alti saka yapani ekliyim![]()
Ay aman öylelerinden hayır gelmez, en iyisi muhatap olmamak.Hgghnjvhdtfgivucg Valla onlar ayrı bir grup oluşturmuşlar hiç onlarla muhattap olmuyoruz genel olarak zaten 1 senemiz kalmiş onlarla kavga gürültü falan çıkmasın diye hiçbir şekilde iletişim kurmuyoruz ama her ağızlarını açtıklarında saç baş yoldurtuyorlar yani
Tüy ne alaka onu anlamadım. İlk olarak insanlarda tüy yoktur kıl vardır onu söyleyeyim.Akpli olması, hijyen nedir bilmemesi, aşırı tüylü olması, kitap okumaması, kendini geliştirmeye kapalı olması
Yanlış yazmış olabilirim özür. Ben iki cinste de kılı hijyenik bulmuyorum, kendimde de bu konuya dikkat ettiğim için karşımdaki kişinin kıllı olması beni rahatsız eder.Tüy ne alaka onu anlamadım. İlk olarak insanlarda tüy yoktur kıl vardır onu söyleyeyim.
İkincisi biz, kadınlarda örnek olarak koltuk altında ya da bacaklarında kıl gördüğümüzde söylersek 'sanane, almak zorunda mı?, kıl doğal bir şeydir.' gibi tepkiler gelirken neden biz erkeklerin kıllı olması bir sorun?
aşkım haklısın ben de hiç sevmem kıl tüy hem kendimde hem karşı tarafta ama bunu red flag olarak nitelendirmemek gerekiyor herkesin kendi vücuduYanlış yazmış olabilirim özür. Ben iki cinste de kılı hijyenik bulmuyorum, kendimde de bu konuya dikkat ettiğim için karşımdaki kişinin kıllı olması beni rahatsız eder.
Aslında demek istediğim şuydu ama eksik yazmışım. Hani şu kendisi 'mağara adamı' gibi gezip karşısındaki kadının azıcık bıyıkları çıkınca 'ıyk öyk' tarzı konuşanlaraşkım haklısın ben de hiç sevmem kıl tüy hem kendimde hem karşı tarafta ama bunu red flag olarak nitelendirmemek gerekiyor herkesin kendi vücudu
buna katılıyorum hayatlarında hiç gerçek kadın görmemiş oluyo bu kişiler wkfowpsşdlfrlşwAslında demek istediğim şuydu ama eksik yazmışım. Hani şu kendisi 'mağara adamı' gibi gezip karşısındaki kadının azıcık bıyıkları çıkınca 'ıyk öyk' tarzı konuşanlar