- Tepki
- 7,306
Ama şimdi anonim olarak 250 mesajın varsa atabiliyorsun. Yani 250 mesajı olmayanları elersek sayı önemli ölçüde azalıyor800 kişi var çık çıkabilirsen işin içinden
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAma şimdi anonim olarak 250 mesajın varsa atabiliyorsun. Yani 250 mesajı olmayanları elersek sayı önemli ölçüde azalıyor800 kişi var çık çıkabilirsen işin içinden
Bu kişilerden trainee ve yaşlarını bildiklerimizi çıkarırsak buluruz bence skss son 24 saatteki aktif kullanıcılarAma şimdi anonim olarak 250 mesajın varsa atabiliyorsun. Yani 250 mesajı olmayanları elersek sayı önemli ölçüde azalıyor
@gnabnahc GEL BURAYA@gnabnahc sen misinnn
O olamaz 250 mesajı yok
Saha taraması yapıcaz galiba jdjdjd şaka olabilir bence
Ay maşallah Allah bağışlasınnn eminim harika bir duygudurÜzgünüm ama ben değilim. Benim 1 oğlum var. Kızımın da birkaç haftaya gelme planı yoktur umarım
Ben daha foruma yeni girdim cumbur bir dur hem ben olsam yedi düvele duyururdum
O olamaz bu başlık açılmadan önce onu bir yerde etiketledim hala cevap vermedi
Amin, teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy maşallah Allah bağışlasınnn eminim harika bir duygudur
anne olanlara hep içim gidiyor
@Uranyum☢️ itiraf et artıkSuphelenebilecegim kimse kalmadı o yüzden kesin @Uranyum☢️
Bir mükemmelliğin yanında olmak her zaman zordur.@erudite2 sen misin bu Kızın hayatı doğmadan kaymış
Uranyumu tanıdığımdan beri nedense hep bir kızı olduğunu düşünüyordum doğru çıkarsa çok şaşırmıcam sksksOklar seni gösteriyor sanırım Allah bağışlasın @Uranyum☢️
Bence hafif göbekli saçları biraz kırlaşmış 30 lu yaşlardan nasibini alan bir arkadaş kendisiBenim de aklımda hep kel ve göbekli biri olarak canlanıyor
knk yanlış anlama ama kendisi söyledi tahmin edin ben kimim diyeÇocuk üzerinden şaka yapılmaz diye düşünüyorum. Her kimse söyledi bitti. Tahmin oyunu yapmaya gerek var mı