- Konu Sahibi
Konu Sahibi
Anonymous (bfe3)
Zaten yazan da onu amaçlamış gibi bu işte bir iş varYok niye yanlış anlıyım sadece bu şekilde bi sürü isim söylenip duracak o yüzden dedim.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlZaten yazan da onu amaçlamış gibi bu işte bir iş varYok niye yanlış anlıyım sadece bu şekilde bi sürü isim söylenip duracak o yüzden dedim.
Bildiğim kadarıyla Kau'nun tek kızı benim bende bir yaşında değilim .
Diğıl o hâlâ JK nin peşinde koşuyorPeterpan ???
ayy tebrik ederimm <3 <3Evet. 34. haftayı da bitirdim. Amin, teşekkür ederim
Yok onun da başı dersleriyle meşguldü en son o asla olamaz@jenniesetters (tam yazamadim galiba ismi cikmayinca boyle atayim dedim) olabilir mi acaba kimse dememis onu
Aşkolar beni direkt eleyinZiyaret Edenler
- Ayisigi
- lilith_halşii
- Uranyum☢️
- Haney 🍯
- sesa139solo
- Diana
- ask
- flora
- comealongwthme
- Valin
- canimbanabas
- Hinata
- Dikachu
- çiçek
- Reidia
- Hissiz Müziğim
- émeraude
- Sudoku
- mineonere
- zeynep
- Bumblebee
- 52Hertz
- Lilac
- layley
- kamoncik
- meloyusa
- kedy
- tospicyforyourheart
- ChokyAir
- Jensetter💙
- angel
- Blabla
- ceren
- haziran🌻
- zehra21
- Falondia
- zeytin🐾
- Lavinia
- Rosies_jisoos
- Müstesna
- bilibili88
- Athena
- everythingissus
- imruveyyy💙
- fosforlucevriye
- kimchi
- bada
- Beria
- Beste
- opia
Bu kişilerden trainee ve yaşlarını bildiklerimizi çıkarırsak buluruz bence skss son 24 saatteki aktif kullanıcılar
Teşekkür ederimayy tebrik ederimm <3 <3
İki saattir onu yazmak istiyorum ama emin değilim tek günahı okuyup cevap yazmaması ve yazan kişinin cevap vermediği bir süre içerisinde aktif olmaması 2 saattir tüm haraketlerini kontrol ediyorum.
Acaba "ipucu olarak kendisi Nisan'da 1 yaşına giriyor" derken 1 nisana gönderme yapmamıştır değil miarkadaşlar tövbe haşa ama biz trolleniyo olabilir miyiz
Biliyor musun ben de düşündüm bunu OVJAOGCİHAAGİHSİGHSAcaba "ipucu olarak kendisi Nisan'da 1 yaşına giriyor" derken 1 nisana gönderme yapmamıştır değil mi
Sanmıyorum dediğine göre sensinGittikçe daha güzel şeyler yakalıyorsun
Ama sanmıyorum.
Sanırım Uranyum anonim kişilerin kimliğini "ben de dahil olmak üzere"göremiyorum derken bizi yiyorduOna göre sihirli güçlerimi ortaya çıkartacağımda.
NeeeeeeeooeoeoeoeoeSanırım artık itiraf etmenin zamanı geldi
Ay kendim için demedim dnmdmsmösnsSen olamazsınn. Daha yeni geldin bir kere.
30 yasındasın 25 yaşında 6 yıllık sevgilinle evlendin itiraf etAynen 15 yaşında evlendim.
Ne güzel işte evde kalmamışsın, aferin