- Konu Sahibi
öncelikle teşekkürler. Başkaları için yazmış olduğunu düşündüm ama 2 tane fotoğraf atmış ve ikisinde de ifitira attı. "1. Bu kız benim karşıma gelse çok ciddiyim insanlığımı bir kenara atarım, gitmiş Lisa'ya da hayat kadını terimi üzerinden bir sürü hakaret etmiş, hayatımda ilk defa bu kadar sinirlendim, girmeyecektim şu IQ yoksunu topluluğunun arasına ama öyle yorumlar var ki insan çileden çıkıyor. " 2. Lan sen ne kadar ucube bir varlıksın, insanlara iftira atması yetmiyormuş gibi (V ve Jungkook'a pedofili iması yapıyor bir de ahlak yoksunu ucube) bir de utanmadan sıkılmadan şuraya yorum yapıyor obsesif amip"bu kadar gerilmene gerek yok. ledzeppelin rahatsiz oldugu bi konu hakkinda baslik acip aklindakileri soylemek istemisti ama yanlis kisi uzerinden orneklerini verdi. bir daha foruma gelirse aranizdakileri cozersiniz diye dusunuyorum. simdi istersen adminlerle konusup o gonderiyi sildirebilirsin ya da duzenletip senin oldugun kismi cikartabilirsin diye dusunuyorum.
ortada birkac yanlislikla beraber birsuru yanlis anlama, iletisimde eksiklik oldu ve isler tatsiz bi hal aldi ama bunun seni uzmesine izin verme lutfen. bu tur talihsiz aksilikler disinda forum oldukca eglenceli bir yer. sadece eglenmekle de kalmayip birbirimizden tavsiyeler falan da istiyoruz. ustune cok guzel arkadasliklar da oldu burada. benim tavsiyem biraz daha forumda kalip buraya bir sans daha vermen. kendini birkac aksilik yuzunden uzme.
yazıları var . Benim iki resmimin arasına yazmış. DİREKT olarak hedef gösterme değil mi? yapamadığım bir şeyden de bana linç edenler vardı. Belki bunu gördükten sonra utananlar olur. Ağlayarak okudum. Bana nasıl böyle şeyler yazar diye. Bu kadar basit mi yaa