Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Msü

iyoursbealright

Trainee
Katılım
10 Ocak 2024
Mesajlar
2
Tepki
5
Puan
1
Merhabalar 12. Sınıfım, MSÜ sınavına giren ve tavsiye verebilecek olan var mı? Hatta mülakatlarına bile gideniniz olmuşsa yazabilirseniz cok sevinirim. Esit agirligim inşallah sağlıkta engelim çıkmazsa (sanki cikacak gibi hissediyorum) kara harp okulu dusunuyorum.
 

Astrea

Trainee
Katılım
23 Ağu 2023
Mesajlar
18
Tepki
155
Puan
43
Msü sosyalin aşırı zor ve bilgiye dayalı olması ve fenin bir tık daha kolay olması dışında tyt'ye benziyor. Eğer rakiplerine fark atmak istiyorsan sosyale iyi çalış derim. Bir de dediğin gibi mülakatta ya da sağlık kontrolünde elenme ihtimalin var. O yüzden sırf MSÜ için Ayt çalışmayı aksatma.
 

fosforlucevriye

VIP Visual Queen
Katılım
30 May 2023
Mesajlar
382
Tepki
1,196
Puan
69
Benim yilimda geometri ve sosyal normalden bir tık zor gelmişti, fen de kolay gelmişti, genel anlamda tyt ile oldukça benzer oluyor. Tavsiyem çok kafana takmaman ama ciddiye de alman. Bir arkadaşım kara harpte okuyor şu an, aklındaki soruları bana sıralarsan ona sorup sana dönebilirim. Özel mesaj atabilirsin ya da direkt buradan da yazabilirsin sorularını.
 

opia

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
71
Tepki
122
Puan
8
Sosyal Bilgiler kısmı genel kültüre dayalı, mümkünse sosyal kasmaya çalış. Türkçe paragrafları çok yoğun düşündürücü ve paragraf çalışması yap derim. 100k sıralama yapmıştım o zaman kötü Türkçe netlerim ve çözemediğim 20 matematik sorusuna rağmen. O yüzden Türkçeyi ne kadar kısa sürede halledersen rahat edersin. Mülakata giren arkadaşım vardı, parkurda koştum elendim demişti, tabii sonrasında ne oldu bilmiyorum. Umarım kazanırsın <3
 

Benzer konular

Üst