Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anket Nct Dream'in Performanslarına Göre Sizce Ana Dansçısı Kim?

Sizce Nct Dream'in ana dansçısı kim?


  • Kullanılan toplam oy
    13

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,900
Puan
90
Nct dream performanslarını izlediğiniz zaman ana dansçının kim olduğunu düşünüyorsunuz? Anketin amacı sizin fikirlerinizi öğrenmek. O yüzden internetten üyelerin pozisyonlarına bakmadan cevap verirseniz sevinirim.
Ankette belli bir sonuç çıktıktan sonra bu konuyu neden açtığımı ve kendi yorumumu yazacağım.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Anket sonuçları beklediğim gibi gelmedi ama bu beni sevindiren bir sonuç.(çoğunluk ana dansçının jisung olduğunun farkındaymış neyseki)
Neden böyle bir anket açtığıma gelirsek:
Nct dream ilk çıkış yaptığında benim hatırladığım kadarıyla tek bir ana dansçısı vardı o da Park Ji sung idi. Ve o ilk çıkış yıllarındaki performansları izlediğimizde jisung'un ana dansçı olduğu çok belliydi. Ki o dönemler sm de jisung'u dans alanında parlatmak için uğraşıyordu.
Ama markın gruptan ayrılıp tekrar gelmesi ile birlikte nct dream'in pozisyonlarında değişiklik oldu sanki. Ya da ilk çıkış zamanı da böyleydi belki ama ben fark etmemiştim bunu. Nct dream'in pozisyonlarına bakarsanız grubun 2 ana dansçısı var. Jisung ve mark. Ve mark geldikten sonraki performanslarda dans breaklerde hep mark önde genelde. Ben de merak ettim acaba nct fanı olmayıp da grubu izleyenler grubun ana dansçısının kim olduğunu düşünür diye. Şahsen ben grubu bilmesem markın ana dansçı olduğunu düşünürdüm. Çünkü merkez olmanın dışında bir önde olma durumu bu. ve bu beni rahatsız ediyor. Zaten genel olarak nct içinde en çok öne çıkarılan üye mark iken bir de nct dreamde bu kadar öne çıkarılması bence kötü. Son geri dönüşlerinde neyseki jisung daha çok önde dans etmeye başladı ama yine de mark'ın ana dansçı pozisyonu olması bana saçma geliyor. Evet mark çok iyi dans ediyor. Ama nct de neredeyse her üye iyi dans ediyor. Mark, haechan ve jeno dans konusunda bence aynılar. Yani neden bu üçlü içinden ana dansçı mark? Gerek var mıydı? Bence yok. Lider dansçı olabilirdi.
Jisung bence nct de en iyi dans eden 2. Üye. Ten'den sonra onu koyarım. Çünkü yerinde sayan biri değil bence. Katıldığı her dans programından kendine bir şeyler kattığını görüyorum ben. Bu yüzden de dans konusunda daha çok öne çıkmasını istiyorum. Mesela yıl sonu gösterilerinde ya da ödül törenlerinde mark yerine jisung dans etmeli. (2022 yada 2021 de mark tek başına dans etmişti diye hatırlıyorum). Nct deki üye ayrımı durumu bence her geçen gün daha da artıyor gibi. Bir gün o konuya ayrıca değinirim belki.
 
Son düzenleme:
Üst