BobaTea
Fanbase Starter
- Tepki
- 2,637
New Jeans üyesi Minji, 20'lerindeki kadınlar ve ergenler arasında uzun, kahkülsüz düz saçlarıyla popüler.
Son zamanlarda, masum güzelliği temsil eden New Jeans, IVE ve LE SSERAFIM üyelerinin fotoğraflarını göstererek saç çizgisini düzeltmek için plastik cerrahiye gelen insanların sayısı çarpıcı bir biçimde arttı. Düzgünce kesilmiş uzun, düz saçların 20'lerinde ve ergenlik yaşlarındaki kadınlar arasında bir trend olduğu söyleniyor.
1. [+1,135, -8] Bu çok ironik çünkü ne kadar çok cerrahi işlem görürsen o kadar masum görünmekten uzaklaşırsın
2. [+312, -36] Bir balkabağının üstüne çizgiler çekip ondan bir karpuz gibi görünmesini bekleyemezsin. Masum bir havaya (aura) sahip olmak doğuştan gelen bir şey.
3. [+233, -11] Bugünlerde bütün ünlülerin saç çizgisi için işlem gördüğünü düşünüyorum. Hepsinin o kadar tam görünen saç çizgileri var ki çok belli ve sahte duruyor.
4. [+43, -2] Ben de bugünlerde sokakta çok daha fazla erkek plastik canavarları görmeye başladım~ ㅋㅋ
5. [+39, -0] Bence plastik cerrahinin seni rahatsız eden tek bir şeyi düzeltmeye bırakılması daha iyi. Bir kere yüzündeki her şeyle uğraşmaya başlayınca diğer şeyler üzerine takıntı yaparsın ve yaşlandığında eriyen bir yüzle kalakalırsın. Plastik cerrahi sadece zorunlulukta ve tedavilerde kullanılmalı.
6. [+34, -1] Dürüst olacağım~en güzel görünen saç hattına ve en temiz saça sahip olabilirsin ama güzel bir yüzün yoksa, hiçbir önemi yok~~
7. [+16, -3] New Jeans hala bebekler... Onların bebeksi havalarını nasıl plastik cerrahi ile kopyalayabileceğini bekleyebilirsin ki?
8. [+13, -0] New Jeans'in hala saf görümesinin tek nedeni yüzleriyle oynamamaları ve hala genç bir yaşta olmaları.
9. [+16, -4] 20'lerinde ve 30'larındaki insanların ergenler gibi görünmeye çalışması çok komik.
10. [+8, -0] Yüzünü yarıp içine plastik doldurursan nasıl saf görünmeyi bekleyebilirsin ki? ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
Kaynak: Netizenbuzz