Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Oh My Gırl'den Arin Görüşmelerde + Lee Soo Hyuk'un Webtoon Uyarlamalı Yeni Fantazi Dizide Başrol Oynayacağı Bildirildi

lavanta

Trainee
Katılım
19 Tem 2023
Mesajlar
69
Tepki
195
Puan
8
1 Eylül'de Arin'in ajansı WM Entertainment şunları paylaştı: "Arin şu anda 'S Line' (başlık) dizisinde rol almak için bir teklif düşünüyor." Ağustos ayında Lee Soo Hyuk'un da dizide erkek başrol olarak yer alacağı bildirilmişti. Ancak Lee Soo Hyuk'un ajansı henüz rapor hakkında yorum yapmadı.

20230901120243_arin-lee-soo-hyuk.jpg
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
494
Tepki
1,364
Puan
140
Lee Soo Hyuk hem yüz olarak hem de ses olarak Koreliler arasında en farklılarından ve benim en beğendiğim ünlülerden biri. Keşke arkadaş çevresi daha farklı olsaydı. Arkadaş çevresi yüzünden karakterine sıfır güvendiğim ama karizmasına hasta olduğum biri. İyi bir oyuncu da ayrıca.
 
Katılım
1 Haz 2023
Mesajlar
494
Tepki
1,364
Puan
140
Kötü karakterlerleri çok iyi oynayabilecek birisi bence de.Ben pek takip etmiyorum, arkadaş ortamı olarak bahsettiğiniz kişi Gd mi oluyor?
Evet GD. Onunla çok yakın. Diğer arkadaşlarını pek bilmiyorum ama GD yeter zaten. Bildiğim kadarıyla ufak tanışıklıktan öte dost gibiler. O yüzden karakterine güvenemiyorum. Ama kesinlikle karakter oyuncusu olmak için her özelliğe sahip. Nedense ona karşı saçma bir sempatim var.
 

Benzer konular

Üst