Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Şehir Efsaneleri 5: Girl In The Gap

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Katılım
23 Tem 2023
Mesajlar
2,112
Tepki
7,463
Puan
339
Merhabalar forum halkı, umarım iyisinizdir. Korkarım ki uzun bir süre bu hikayeleri atamayabilirim, yakında sınavlar başlıyor ve sınıfta kalmak istemiyorum. Sizlere keyifli okumalar dilerim ❤️
Kaynak:

images (56).jpeg

Boşluktaki Kız, boş olan alanları ele geçirme özelliğine sahip olan ve muhtemelen zamanında küçük bir kıza ait olan bir ruhtur.

Bu efsaneye göre ne zaman bir kapı açarsanız, bir çekmece aralarsanız veya duvarların çatlaklarına bakarsanız bu hayalet de varlığını gösterecektir.

indir (30).jpeg

Yaşamı boyunca insanlara zarar verecek davranışlarda bulunması dışında Japon inanışlarında intikam dolu bir varlık olduğu da söylenenler arasındadır. Bu kızın boyutlar arasında seyahat edebildiği ve kurbanlarını başka bir boyuta götürdüğü iddia edilir.

Birkaç Japon şehir efsanesi der ki Boşluktaki Kız'a ilişkin rahatsız edici paranormal olaylar bulunmaktadır. Boşluklara bakarsanız bu hayaletle tanışmak için fırsat yaratmış olursunuz.

indir (31).jpeg

Boşluktaki Kız'la karşılaşmanız durumunda iki alternatif vardır. Bu onunla ilk karşılaşmanız ise sizle saklambaç oynamak ister. Bunu sadece onunla ilk karşılaşmanızda yapar. İkincisi ise yollarınız Boşluktaki Kız ile tekrar kesişir ise bu sefer sizi başka bir boyuta götürür.

images (58).jpeg
 

Benzer konular

Üst