Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Dedikodu Sehun Askere Gidiyo..

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Kazık mı atmıştı ? Olay neydi ki?
ravi askere gitmemek icin sahte rapor almıs sonrasında bu ortaya cıkınca askeriye de kurallarını sıkılastırdı sm'in de bu durumdan haberi olmasına rağmen jonginin askerlik erteleme hakkını kullanmadı ve cocuk pat diye askere cağrıldı

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
ravi askere gitmemek icin sahte rapor almıs sonrasında bu ortaya cıkınca askeriye de kurallarını sıkılastırdı sm'in de bu durumdan haberi olmasına rağmen jonginin askerlik erteleme hakkını kullanmadı ve cocuk pat diye askere cağrıldı
Kötü olmuş SM de smliğini yapmış hiç şaşırmadım yazık olmuş Kaiye

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Sehun 21 Aralık'ta askere gidiyor. Zaten gideceğini biliyorduk ve artık gitsin diye dua ediyorduk ama haberi duyunca bir hüzün çöktü yine de. Umarım askerliğini güzelce tamamlayıp gelir ve tam üyeli bir EXO görme hayalimiz sonunda gerçekleşir. Zaten beklenen bir şeyin bu kadar üzmesi normal mi acaba?

Sehun'un mektubu
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Baekhyun'un Bubble güncellemesi

SM'in açıklaması

Ekli dosyalar

• IMG_20231213_101725.jpg
    IMG_20231213_101725.jpg
    510.9 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20231213_101747.jpg
    IMG_20231213_101747.jpg
    286.9 KB · Görüntüleme: 2
  • IMG_20231213_102032.jpg
    IMG_20231213_102032.jpg
    258 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,341
Sehun 21 Aralık'ta askere gidiyor. Zaten gideceğini biliyorduk ve artık gitsin diye dua ediyorduk ama haberi duyunca bir hüzün çöktü yine de. Umarım askerliğini güzelce tamamlayıp gelir ve tam üyeli bir EXO görme hayalimiz sonunda gerçekleşir. Zaten beklenen bir şeyin bu kadar üzmesi normal mi acaba?

Sehun'un mektubu

SM'in açıklaması
Ohaaa cidden gidiyor bu sefer 8/8

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517

Sehun'un mektubu

SM'in açıklaması
ay ağlıcam hic istemiyorum gitmesini 😭

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
sehun keşiş olacakken yanlıslıkla idol olmus
kendimi gozlemliyorum diye bizi hic sklememesi cok ozeldi💖 ahahahd neyse guzelce gidip gelsin de artık bitsin
Bence Sehun birilerine veya bir şeylere fena halde içerlemiş. Bu yüzden kendini hep geri çekiyor. Sanki bir şey yapmaya isteği kalmamış gibi geliyor. Belki de tüm kariyeri boyunca haksızlığa uğradığını düşünüyor olabilir. EXO üyeleri içinde yetenek olarak en zayıf halka o, kabul ediyorum ama en büyük popülariteye sahip üyelerden de biri. Bu potansiyel şirket tarafından asla doğru bir şekilde kullanılmadı. Grup dağılacak olursa en belirsiz solo kariyer de Sehun'un. Böyle bir durumda herkesin iyi kötü ne yapacağı belliyken, Sehun'un nasıl ilerleyeceği çok belirsiz. Hem müzik hem de oyunculuk sektörüne çok geç kalmış gibi hissediyorum. Bence o da böyle hissediyor.