Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Seventeen

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,901
Puan
90
Merhabalar.
Ben şu aralar yine sorunluluklarımdan kaçmaya çalıştığım için yeni şeylere saracak gibiyim. Ve bu saracağım şey de seventeen olacak gibi.
Junhui'nin yeni çin dizisini izledim. (Dizi fena değildi ama çok chrince sahneleri olan bir diziydi. Atlaya atlaya izledim). Junhui yi nct deki çinli üyeler ile yakın olduğundan biliyordum. Diziye de denk gelince izledim. Ve dolayısıyla seventeeni de merak etmeye başladım. Önceden de birkaç performansını izlemişliğim var ama pek ilgimi çekmemişti. Şimdi moment video, birkaç performans videolarına falan baktım grubun. Momenti izleyince grup çok eğlenceliymiş gibi geldi. Ve programlarına da bakmak istiyorum. Ama tüm programlarını izleyemem. O yüzden burada sormak istedim.
Aramızda seventeen fanı olan ya da takip edenler bana seventeen'in en eğlenceli olan programları hangileriyse söyleyebilirler mi?Türkçe çervirisi olmayan program önermezseniz sevinirim. İngilizcem çok yok maalesef. Bir de ille grubu tanıyayım gibi bir düşüncem yok. Sadece eğlenmek istiyorum. Önerilerinizi daha çok eğlence üzerinden yaparsanız sevinirim. Zaten program izledikçe grubu da tanırım.

Bir de bir sorum olacak. Bunu hep merak etmişimdir. Grubun adı neden seveteen? Bu soruyu soran çoktur muhtemelen. O yüzden şimdiden özür diliyorum ama grup hakkında en merak ettiğim şey bu şuan 😅
Fazla gürültülü olmayan şarkı önerilerine de açığım.

 
Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,901
Puan
90
Seventeen görünce damladım. Knowing Brothers’a katıldıkları bölümler çok eğlenceli, tr çevirileri de var kesinlikle izle. Ben oradan sonra yükselmiştim gruba.

Şarkı için de şunları önereyim şimdilik:
Wonwoo, Mingyu, LeeHi - Bittersweet
Seungkwan - As It Was
Seventeen - Kidult
Seventeen - Oh My!
The 8 - Side By Side
Seventeen - Light A Flame
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:


13 Üye , 3 Team (Performance, Rap, Vocal) ve son olarak da birleşik tek grup olmaları diye hatırlıyorum
Anladım. 😄 teşekkürler.
 
Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
514
Tepki
1,901
Puan
90
Ay herkes dursun şuan üniversite sınavında tüm sorular bildiğim yerden çıkmış gibi hissediyorumajdkskak
Yukarıda doğrusu söylenmiş 13 kişi+3 alt grup +hepsi toplanıp bir grup olmaları hasebiyle grubun adı Seventeen (bence başka bişeyler vardı işin içinde ama sonradan değiştirmediler grubun ismini fazla zorlama geliyor grup ismi ama napcaz seviyoruz)
Going seventeen izlemelisin ben seventeeni öyle tanımıştım ve merak etmiştim ama hepsini izlemek zor olur tabi...
Going seventeen dont lie 1 ve dont lie 2 yi mutlaka izlemelisin
Seventeen vs going seventeen diye bir bölümleri de vardı çalışanlarla yarıştıkları çok güzeldi.
To you
Havens cloud
Fast pace
Falling flower
Light a flame
I dont understand but i love you ennnnn sevdiğim şarkıları😍😍
Ve ayrıca bence sektördeki en samimi gruplardan.
Seventeen ilk çıkış yaptığı yıllarda üyelerine baktığımı hatırlıyorum. 13 ten fazlaydı diye hatırlıyorum. Hani 17 kişilik olarak planlanıp sonra vazgeçildi gibisinden bir açıklama bekliyordum açıkçası 😅 bu açıklama bana da biraz sonradan uydurulmuş hissi verdi ama çok da hatırlamadığımdan bir şey de diyemiyorum 😁
Teşekkür ederim 🥰
 
Üst