Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sinav Hedefleri🙏🙏

Jesé

Trainee
Tepki
377
kullandığım tek yer burası oldugu için sinavlarla ilgili hedeflerimi buraya yazicm insallah 2 hafta sonra tekrar baktigimda üzülmem
Matematik: valla geçen sene iki sınavdan 20nin altında aldığım için şuan çok beklentim yok o yuzden 60 70 civarı olursa şükür namazi kilarim🙏🙏
Biyoloji:en iyi sayısal dersim diyebilirim 85 üstü diyorm
Kimya: bu konuda kafam biraz karisik bazen yapipm sorulari bazen yapamipm bunada 70 üstü diyelim(umarim molden cok çıkmaz
Fizik:Ciddi anlamda fizikten hicbir şey bilmiyorum ili haftalarda pek dinlemedim zaten sonrada tamamen koptum o yuzden 50 üstü gelirse yine şükür namazi🙏🙏
Edebiyat:valla ben kötü olduğumu dusunmuyorm ama denemede batirdim biraz bide konuşma sınavı falanda cikardilar 75 üstü diyelim
Tarih:85-100 arası
Coğrafya eh zorlasak 75 civarı diyelim
Felsefe: 80 falan diyelim hadi

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
BEN DE YAZICAM AYY
İngilizce:100
Fizik:80-90
Tarih:100
Coğrafya:60-70
Matematik:30-40…
Edebiyat:hiç bilemiyorum ama 70-80 arası
Biyoloji:60-70
Kimya:50-60
Kalmam inşallah ya
Fizik şaka mı wifbwkdbw aglicam benim dışımda herkes Fizik yapio

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
kullandığım tek yer burası oldugu için sinavlarla ilgili hedeflerimi buraya yazicm insallah 2 hafta sonra tekrar baktigimda üzülmem
Matematik: valla geçen sene iki sınavdan 20nin altında aldığım için şuan çok beklentim yok o yuzden 60 70 civarı olursa şükür namazi kilarim🙏🙏
Biyoloji:en iyi sayısal dersim diyebilirim 85 üstü diyorm
Kimya: bu konuda kafam biraz karisik bazen yapipm sorulari bazen yapamipm bunada 70 üstü diyelim(umarim molden cok çıkmaz
Fizik:Ciddi anlamda fizikten hicbir şey bilmiyorum ili haftalarda pek dinlemedim zaten sonrada tamamen koptum o yuzden 50 üstü gelirse yine şükür namazi🙏🙏
Edebiyat:valla ben kötü olduğumu dusunmuyorm ama denemede batirdim biraz bide konuşma sınavı falanda cikardilar 75 üstü diyelim
Tarih:85-100 arası
Coğrafya eh zorlasak 75 civarı diyelim
Felsefe: 80 falan diyelim hadi
Mat:62 almisim😀 adam olana çok bile diyip geçiyorum
Biyoloji:100 🤙sınava çalışma isteğimi unutamiyorum(en zevkli sayısal ders
Kimya: şimdi şöyle her soruya işlem falan fıstık yaptım ama mwsela çok zeki olduğum için 45 le 8i toplayip 50 falan bulmusum yani hoca çok kirmazsa 70 civarı falan
Fizik:40.
Edb:95 aldim(sinavdan sonra eaci olma isteğim arttı
Tarih:100🤙🤙
Cografya:93 (normalde bu kadar olmaz ama hoca biraz fazla vermiş sanırım hiç beklemiyordum
Felsefe:100🤙🤙

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Evet arkadaşlar İngilizce'den 85-90 gibi bir puan bekliyordum fakat 61........ben yokum

Almanca'dan ise 80 bekliyordum 98 😍 (sağ olun hocamm)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar İngilizce'den 85-90 gibi bir puan bekliyordum fakat 61........ben yokum

Almanca'dan ise 80 bekliyordum 98 😍 (sağ olun hocamm)
Coğrafya'dan da 90 bekliyordum 81 aldım. Yine fena değil

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Mat:62 almisim😀 adam olana çok bile diyip geçiyorum
Biyoloji:100 🤙sınava çalışma isteğimi unutamiyorum(en zevkli sayısal ders
Kimya: şimdi şöyle her soruya işlem falan fıstık yaptım ama mwsela çok zeki olduğum için 45 le 8i toplayip 50 falan bulmusum yani hoca çok kirmazsa 70 civarı falan
Fizik:40.
Edb:95 aldim(sinavdan sonra eaci olma isteğim arttı
Tarih:100🤙🤙
Cografya:93 (normalde bu kadar olmaz ama hoca biraz fazla vermiş sanırım hiç beklemiyordum
Felsefe:100🤙🤙
Kimya:68
Fizik:87
Tarih:70
İng:72
Bunlar açıklandı şu anlık

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Kimya:68
Fizik:87
Tarih:70
İng:72
Bunlar açıklandı şu anlık
Fizik yapanlar bana gerçekçi gelmiyor🤨
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende kimyada böyle basladim sonra sınıftaki herkes farklı bireyler soyleyince benim beklentide çok dystu umarim sonu aynı olmaz

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Bende kimyada böyle basladim sonra sınıftaki herkes farklı bireyler soyleyince benim beklentide çok dystu umarim sonu aynı olmaz
Kız normalde benim İngilizce'm iyi, sınavım da iyi geçmişti aslında. Sonradan fark ettim bir soruyu görmediğimi, kendisi 16 puanlıktı 😢 sonra nasıl olduysa puanım düşmüş baya, nereden yanlış yaptıysam artık 😭 ikinci sınavlara düzeltirim