Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Sınav Zamanı Koç İle Çalışmak

A

Anonymous (2dba)

Hem düzenli çalışmamım aksamaması için hem de çalışmamdaki yanlışları düzeltmek adına bir koç ile çalışıyorum. Fakat netlerim hâlâ aynı ve ciddi anlamda moralim bozulmaya başladı. Henüz iki hafta oldu belki de ben sabırsızımdır ama sınava da yaklaşıyoruz. Bugün biraz konuştuk koçum ile fakat sanırım biraz kızdırdım gibi hissettim onu. Özür dileyip deneme çözeyim dedim ama içimde kaldı yine de. Daha önce koç ile çalşan var mı? Çalışan varsa koçta olması gereken özellikler nelerdir birileri açıklayabilir mi?
 

Lilyy

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
400
Tepki
891
Puan
62
Maalesef ki iki haftada yoğun bir sonuç alamazsın. Ben hiç direk koçluk yapan biriyle çalışmadım ama matematik öğretmenimiz bana branşında yardım ediyordu.Programı veriyordu ben de yapıyordum sonrasında kontrol ediyordu.Basit bir döngüdeyik.Eğer dediklerini yaparsan sana fayda sağlayacaktır.Koç’un yaptıklarından çok senin yaptıkların önemli.O seni daha da ileriye taşımayacak sen onun yardımıyla kendini öne atacaksın.Ha ama direk koç da sıkıntı varsa yani seninle yeterince ilgilenmediğini hissediyorsan o zaman sorgulamanda sıkıntı yok.
Sınava az kaldı tabirin de yanlış.Daha çok vaktin var. 2.dönemin mart aylarına geldiğinizde bir sürü savsaklayan olacak. Bir bakmışsın sen onları takip edip bir anda önlerine geçmişsin.
 
Konu Sahibi
A

Anonymous (bb5f)

Benimde ihtiyacım var rica etsem isim verebilir misin
Gri koç var, onun dışında medkoçluk ve derece öğrencilerinin yaptığı koçluk sistemleri var. Ben tmci olduğum için eşit ağırlıkta derece yapmış bir koç ile çalışıyorum. Alanına göre derece öğrencilerini bulmak istersen destekalyks ig sayfasına bakabilirsin. Oradan beğendiğin hocayla çalışabilirsin.
 

Benzer konular

Üst