- Tepki
- 4,552
Bence sitenin maknae lineı 18 ve altı olanlar mesela ben. Bizi tiplesenize cute maknae savage maknae vs diye. Hyung lineı da tipleyelimmm
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlSen bayagi eunchae gibi maknae olurdun2007 li me
İlk defa yaşım yakın biri2007 li me
Evet evetSen 2006 lıydın galiba
linç mi yedinBen mesela(aslında linç yerim diye yazmayacaktım baya şey dendi zaten)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İlk defa yaşım yakın biri
Sana wonyoung yaziyorum her hareketi olayBen mesela(aslında linç yerim diye yazmayacaktım baya şey dendi zaten)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
İlk defa yaşım yakın biri
Wony mi OWDKEIZKEMXKKR wony de baya linçleniyor yakıştıSana wonyoung yaziyorum her hareketi olay
Sen bts jin gibi cok saygi falan gozetmeyen eglenceli unniesinSen cute maknae
Aslı evil maknae
@roses da eklemek istiyorum ben evil evil evil maknae
Juvel de cute
YAZIKLAR OLSUNSen cute maknae
Aslı evil maknae
Juvel de cute
Sen de tam irene gibi korumacı unnieHyung line adminle biz varız heralde. Daha göremedim başka Varsa da gizliyordur.
EKİM KAÇIBen 04 ekim dogumluyum maknae sayilir miyim
Sayilirsin bence sen bence de zeki maknaesin de ornek verebilecegim kim var tam maknae olmasa da txt taehyunBen 04 ekim dogumluyum maknae sayilir miyim
OPPA ben hyung yazmistim ilk sildim unnie yazdm-Unnie mi? Oppa diyeceksin oppa Ne unnie'si. Pembe tezkerem yok benim
AAA BENİM 28 EKİM27.10.2004 tam tarih akdbamsns
27 Ekim dedi akrepTerazi burcu musun? Oha ben seni oğlaksın falan zannediyordum. Ve bilemedim şimdişwmdlwmf
Eunchae ve kyujinle yasitim BU YASTA HAYATLARİNİ KURMUSLAR boyle bir sey olabilir mi asiri kiskaniyorumSenden küçük idoller çıkış yaptığında anlıyorsun yaşlandığını 🥹
Ben de teraziyim yarin falan burclarinizi ogrnemek icin konu acarim bugun acacaktim da beynim cok fazla konu uretiyor mlsf unutmusumTerazi burcu musun? Oha ben seni oğlaksın falan zannediyordum. Ve bilemedim şimdişwmdlwmf
Wonyoung 14 yaşında idol olmuştu mesela…Eunchae ve kyujinle yasitim BU YASTA HAYATLARİNİ KURMUSLAR boyle bir sey olabilir mi asiri kiskaniyorum
Beni rahat bırakSen cute maknae
Aslı evil maknae
Juvel de cute
şimdi userların burcunu tahmin etme başlığı açsanaBen de teraziyim yarin falan burclarinizi ogrnemek icin konu acarim bugun acacaktim da beynim cok fazla konu uretiyor mlsf unutmusum