Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834

jurnalci

Trainee
Tepki
33
Uzatan bend eğilim sizlersiniz? Ben bundan çmce burada sb yi de anlattım nyu yu da sinan enginli fotoğrafımı bile attım. Benim hayatımda hiç bir çelişki yok. Boğulan arkadaşım ben nereden bilebilirim detaylarını olayı ke 3.kişiden duydum. Ben buradasraile gidecek olan arkadaşada merak ettiklerini anlattım yardım ettim. Ama siz yaşayamadğınız hayatlara her zaöan dil uzatıyorsunuz. Malesef böyle olmayada decam ederse de türkiye gelişmemeye devam edicek. Farklılıklara gram saygınız yok. Ben artık dayanamadığımdan mesaj atmsyı bırakacağım çünkü zorlanıyorum artık. İyi günler hepinize bu da kanıt niteliğinde bir kaç foto elveda bunlarda indirlniş demeyin çünkü telefonum çalındığından instagraödan indirdim görüşmek izere
Ekli dosyayı görüntüle 10962 Ekli dosyayı görüntüle 10963
Eğer gerçek ise özür diliyorum tüm kalbim ile. Çelişkiler ve böyle hassas bir konu çok incitti beni duramadım.

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
Daha çok isterseniz paylaşırım sprun yok
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Herşeyden sonramı
Daha fazla atmana şu anlık gerek yok googleden aradıklarında fotoğrafın benzeri çıkmıyorsa attığın doğru olabilir. ( instan herkese açıksa gözükür belki )

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Daha fazla atmana şu anlık gerek yok googleden aradıklarında fotoğrafın benzeri çıkmıyorsa attığın doğru olabilir. ( instan herkese açıksa gözükür belki )
Şu anlik hesabım kapalı görülmez büyük ihtimalle

sorun fotoğrafın değil bence deprem?
Deprem konusu gerçek kendimi daha çok açıklamaya çalışmayacağım değren detaylarını bilmiyorum başlarınında başına gelmesin diye anlattım. Bundan yıllar öncede dedem ve eniştem boğularak ölmüştü ama birkez bile haberlere çıkmadı. Haberlere boğulanlar değil ölenler çıkıyor. Bu kadar söyleyeceklerim

Erudite

Fanbase Starter
Tepki
-25
@Nayna o zaman yarın veya öğrenebiliyorsan bu akşam olayı öğren ve yaz buraya.

• Alev
Reactions: ask

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,928
Deprem konusu gerçek kendimi daha çok açıklamaya çalışmayacağım değren detaylarını bilmiyorum başlarınında başına gelmesin diye anlattım. Bundan yıllar öncede dedem ve eniştem boğularak ölmüştü ama birkez bile haberlere çıkmadı. Haberlere boğulanlar değil ölenler çıkıyor. Bu kadar söyleyeceklerim
İyide deprem yok ortada

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
nayna bildiğim kadarıyla anksiyeten var. belli ki insanların güveni kırıldı o yüzden bir şeyler yazmaya devam edecekler. biraz uzaklaş bence telefondan. 💜 benim de kafam karıştı dürüst olmak gerekirse ama senin gerildiğini hissedebiliyorum biraz sal bu başlığı tekrar geldiğinde diyecek bir şeyin olursa dersin

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
İyide deprem yok ortada
Ben kandilli rasathanesinde çalışmıyorum bilemem söylediğim gibi ben yapacağım açıklamayı yaptım

Resimlerin bulunduğu gönderiyi moderatörlermi sildi?
Evet özel foto olduğu için

Resimlerin bulunduğu gönderiyi moderatörlermi sildi?
Evet özel foto olduğu için

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Deden ve enişten boğularak öldü haberlere çıkmadı ama diyorsun ki haberlere boğulanlar değil ölenlee çıkıyor

Bana illa şarlokluk skillerimi açtıracaksın
Bahsettiğim olay 7 yıl önce onalr bile çıkamdı diyorum neyini anlamadın

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
İlk başta nötr kalıp olayı bir sonuna kadar okuyayım dedim ama Nayna sanki sürekli lafı çevirip bir bahane buluyorsun gibi geliyor 🤔 ayrıca emsc'den son 24 saat deprem kayıtlarına baktım. Emsc, resmi olarak Avrupa'daki depremleri bildiren bir kuruluştur bu arada. Dünyada olan tüm depremleri birkaç dakika içerisinde kayıtlara geçirip yayınlar. Sanırım 2'nin altındakileri yayınlamıyor sadece. Zaten o kadarcık deprem de boğma tehlikesi yaratmaz. Bunlar da son 24 saat kayıtları. Yunan adasında deprem göremedim 🤔

Ekli dosyayı görüntüle 10965
Ekli dosyayı görüntüle 10966
Bana söyleyen arkadaşım deprem olduğunu kumun onları içine çektiğini söyledi. Ailemde doktor var ama ben pek bilgili değilim

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
canım geçen koskoca ali sabancı eşi ile denizde zodyak botla kaza yaptı yine yunanda. tr'ye getirildi, yoğun bakıma alındı, çıktı vs hepsini canlı canlı 2 gün izledim ben. o adamların networku daha mı zayıf da onların haberlerini izledik onu anlamadım.
Sanmıyorum haberlere çıkacağını arkadaşımın ailesi asla izin vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...