Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Sünnet Ailesine Nazar Değdirdik Sanırım😭

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
canım geçen koskoca ali sabancı eşi ile denizde zodyak botla kaza yaptı yine yunanda. tr'ye getirildi, yoğun bakıma alındı, çıktı vs hepsini canlı canlı 2 gün izledim ben. o adamların networku daha mı zayıf da onların haberlerini izledik onu anlamadım.
Ali sabancı ünlü biri bahsettiğim adam akp de ne alakası var

peterpan

Fanbase Starter
Tepki
1,253
Ali sabancı ünlü biri bahsettiğim adam akp de ne alakası var

akp'yi illuminati bnzeri gizli bir örgüt gibi görüyorsunuz herhalde. adamların ne tapeleri, haberleri çıktı da çarşaf çarşaf herkes izledi. sıradan boğulma haberini kim niye sansürlesin allasen 😅

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Arkadaşımın yt deosunudan stme attığım bağlatıdan dolayı olabilir mi çok bilmiş? Zaten dünkü başlığımda vietnamlı vloggwr vir arkadaşım olduğunu söylemiştim haddi bil
Ya sen de yalan soyleyeceksen daha duzgun soyle bari ilk instamdan aldim sonra youtubecu arkadasimdan aldim diyorsun soyleyeceksen bir kerede söyle yalanı

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
şöyle bir olayın karşısında başlık açmak zaten garip açıkçası. evet paylaşımda bulunuyoruz ama burada deprem travması olan kaç insan var. kimse gelip güle oynaya nazar değdirdik diye başlık açmaz olay gerçek bile olsa. ki ortada deprem var gibi de durmuyor. hiçbir şeyi cevaplandırabildiğini de düşünmüyorum. madem yazmaya devam edeceksin en azından insanları ikna edecek şeyler yaz milletin aklıyla oynuyorsun gibi duruyor.

kimchi

Trainee
Tepki
100
Selam kizlar nayna userin fake oldugunu ilk ben söylemiştim belki hatirlarsiniz. O zaman herkes üstüme gelmisti, konu cok farkli yerlere cekilmisti bu yuzden foruma girmiyordum. Sonunda hakli cikacagimi biliyordum. Bayagidir okumadim ne yazdığını ama tum dediklerinin kolpa oldugu basindan beri belliydi

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Biri naynanın attıklarını google lensle aratabilirmi? Emin olalım.
Birisi galerinizdeki son fotoğraf diye bi başlık açmıştı oraya attığı şarap fotoğrafı 5 eylül tarihli screenshottı. Benim dikkatimi çekmişti. Kamerayla çekilen fotoğraflar screenshot olarak adlandırılmaz.
Nayna'nın yazdıkları doğru veya değil, burada kimin ne tür rp yaptığıyla ilgilenmiyorum umurumda değil. Sadece benim yakaladığım bi detay.

bbequitedontcry

taste that pink venom
Fanbase Starter
Tepki
4,156
Selam kizlar nayna userin fake oldugunu ilk ben söylemiştim belki hatirlarsiniz. O zaman herkes üstüme gelmisti, konu cok farkli yerlere cekilmisti bu yuzden foruma girmiyordum. Sonunda hakli cikacagimi biliyordum. Bayagidir okumadim ne yazdığını ama tum dediklerinin kolpa oldugu basindan beri belliydi
o zamanlar söylediği şeyler uçuk kaçık da olsa kimseye zararı olmadığı için inanmayı tercih ettim ben açıkçası. şu an açılan başlık hoş değil, insanları tetikleyebilir yoksa çoğu kişinin aklında şüphe olmasına rağmen susuyordu bence insanlar

Konu Sahibi
Nayna

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Birisi galerinizdeki son fotoğraf diye bi başlık açmıştı oraya attığı şarap fotoğrafı 5 eylül tarihli screenshottı. Benim dikkatimi çekmişti. Kamerayla çekilen fotoğraflar screenshot olarak adlandırılmaz.
Nayna'nın yazdıkları doğru veya değil, burada kimin ne tür rp yaptığıyla ilgilenmiyorum umurumda değil. Sadece benim yakaladığım bi detay.
Fotoğrafları öne çıkanlara koyduktan sonra siliyorum 🙂

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Of ozur dilerim cevremde boyle biri var diye boyle baska biri de olabilir diye dusundum ama ustune gelmemistim diye hatirliyorum

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Fotoğrafları öne çıkanlara koyduktan sonra siliyorum 🙂
Dostum inan bana ne yaptığın umrumda değil. Bahsedilince öyle aklıma gelen bi detaydı.
yalnız onda şöyle bir şey var kameradan çektiğimiz fotoları buraya yükleyemiyoruz. o yüzden ss alması gerekiyor
Evet olabilir bunu ben de yaptım. Bazen yükleniyor bazen yüklenmiyor. Dediğim gibi benim ilgimi çeken bi detaydı sadece.

• Alev
Reactions: ask

kimchi

Trainee
Tepki
100
o zamanlar söylediği şeyler uçuk kaçık da olsa kimseye zararı olmadığı için inanmayı tercih ettim ben açıkçası. şu an açılan başlık hoş değil, insanları tetikleyebilir yoksa çoğu kişinin aklında şüphe olmasına rağmen susuyordu bence insanlar
Ekonomisi kotu olan bir ulkede bu kadar 'şatafatlı' hayatından bahsetmesi bazi insanlar için de tetikleyici olabilir ama. özellikle yaşı küçük kisiler için. Bir insanın durumu gerçekten iyi olabilir ama her başlıkta görgüsüz gibi bunu gözümüze sokması sinir bozucuydu açıkçası. Dedigim gibi bayagidir okumadım yazdıklarını ama o zamanlar sadece maddi durumuyla ilgili başlık açıyordu veya yorum yapıyordu. Yok kardeşimi beyonce konserine mi götürsem yok kanada'da doğdum kraliyet ailesine konser verdim vs vs kolpaydı tamamen. Gerçekten zengin bir insan zenginliğini bu kadar kanıtlamaya çalışmaz. O gun bayagi tepki gormustum kıskanç ilan edilmiştim

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
Ekonomisi kotu olan bir ulkede bu kadar 'şatafatlı' hayatından bahsetmesi bazi insanlar için de tetikleyici olabilir ama. özellikle yaşı küçük kisiler için. Bir insanın durumu gerçekten iyi olabilir ama her başlıkta görgüsüz gibi bunu gözümüze sokması sinir bozucuydu açıkçası. Dedigim gibi bayagidir okumadım yazdıklarını ama o zamanlar sadece maddi durumuyla ilgili başlık açıyordu veya yorum yapıyordu. Yok kardeşimi beyonce konserine mi götürsem yok kanada'da doğdum kraliyet ailesine konser verdim vs vs kolpaydı tamamen. Gerçekten zengin bir insan zenginliğini bu kadar kanıtlamaya çalışmaz. O gun bayagi tepki gormustum kıskanç ilan edilmiştim
Ya onu bırak turkiyede iyi gecindigin sirket isini nasıl kanadaya tasiyamazsin nasil orada gecinemezsin bu akıl mantık isi mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...