Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Haber Super Junior Üyeleri Kyuhyun, Donghae Ve Eunhyuk Sm'den Ayrıldı.

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
510
Tepki
1,899
Puan
90
Tüm Super junior üyeleri Sm ile sözleşmelerini yenilerken, Kyuhyun, Donghae ve Eunhyuk sözleşmelerini yenilemeyip şirketten ayrılmayı tercih etmişler. Solo faaliyetlerini Sm'den ayrı yürütecekler. Ama Super junior ile olan grup faaliyetlerinde yine Sm ile (yani grupları ile) olacaklar.
Kyuhyun'un bir şirket ile görüşme yaptığı, D&E 'in ise kendi şirketlerini kuracağı söyleniyor.
 
Son düzenleme:
Konu Sahibi
Müstesna

Müstesna

Fanbase Starter
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
510
Tepki
1,899
Puan
90
Ben şaşırdım bu habere. Hani D&E zaten sm den bağımsız kurulmuş bir gruptu sonradan sm resmileştirdi grubu o yüzden onların ayrılması beni şaşırtmadı ama kyuhyun solo olarak desteklenen biriydi sm'de. Muhtemelen başka bir şirketten daha iyi bir teklif aldı ya da bilmediğimiz bir sorunu vardı şirketle.
Ama benim tahminim şu yönde: bence bu üyeler lee so man hatrına şirkette kalmaya devam ediyorlardı. Lee so man gidince ayrılmayı tercih ettiler. Yolları açık olsun. 3 ü de smsiz de çok güzel kariyerlerine devam ederler. D&E zaten alt grup olarak geldiği noktaya sm ile gelmemişti. Bundan sonrasında da sm ye ihtiyaçları olmaması normal. Ama sm çok iyi bir vokalini kaybetti. Kyuhyun hem iyi satan hem de listelerde başarı gösteren çok iyi bir vokal. Ve sm onu kaybetti. Bence dönüp bir düşünmeli ben ne hata yaptım diye.
 

Hellobaby

Fanbase Starter
Katılım
2 Haz 2023
Mesajlar
302
Tepki
838
Puan
27
Şaşırmadım. Sm bu sene çok fazla marka değerini kaybeden bir şirkete döndü. Kakao hybe sm üçlü olayları, cbx şirket davası, lee soomanın ayrılması. Sj çok uzun süredir sektörde olan hali hatır geçen bir grup. Orta çaplı olsun büyük çaplı olsun şirketlerin isteyebileceği 3 kişi şirketten ayrılanlar. Ee sürekli grup olarak dönüş yapacak değiller.
 

Benzer konular

Üst