Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Taehyung Olduğu Sanılan Kişi

🍭SuGa 🍭

Yeni Üye
Üye
Tepki
18
Başlık biraz saçma ama Jennie ve Taehyung Jeju adalarına birlikte gitti vs. diyorlardı shop mu değil mi muhabbetleri dönüyordu Jennie'nin dünkü lansmanına gelen arkadaşı , sanırım Jennie'yle fotoğrafları çekilen kişi.
Şimdiden demek istiyorum oppacı değilim. Doğru mu değil mi bilmiyorum armylerin hesaplarından gördüm. Fotoğraftaki kişiyle benziyor. Fularlı bir fotoğrafı var arabada ki fotoğrafta ki aynı fular sanırım. Fotoğrafları buraya atamadım. Direkt tweeti buraya atacağım.

kullanıcı sanırım toxic bir hesap ama ondan gördüğüm için paylaşmak istedim.

Son düzenleme:

Prenses Ciklet

Aktif Üye
Üye
Tepki
235
Tae Jennie ilişkisinin gerçek olduğuna inanıyorum. Çok fazla kanıt vardı üstüne iki taraf da reddetmedi, şirketler de. O fotoğrafta o da olabilir ama tweetlerden birinde bu kız prim için her şeyi yapar diye bir yorum gördüm. Çok rahatsız edici. O dönem Jennie'nin motivasyonu düşüktü ve belliydi. Fotoğrafları sızdırıldı. Sanki olayı Jennie yapmış gibi lanse ediyorlar. İki tarafın da takıntılı hayranları çok komik.

Nayna

Üye
Üye
Tepki
31
Bence gerçek olmasaydı bin kez yalanlanırdı. Şimdiye kadarkiler hep sert dille yalanlandı. Sadece o değil ki bir sürü çift eşyaları çıktı diye hatırlıyorum şapka fln

forchrysalis

Yeni Üye
Üye
Tepki
0
Tae Jennie ilişkisinin gerçek olduğuna inanıyorum. Çok fazla kanıt vardı üstüne iki taraf da reddetmedi, şirketler de. O fotoğrafta o da olabilir ama tweetlerden birinde bu kız prim için her şeyi yapar diye bir yorum gördüm. Çok rahatsız edici. O dönem Jennie'nin motivasyonu düşüktü ve belliydi. Fotoğrafları sızdırıldı. Sanki olayı Jennie yapmış gibi lanse ediyorlar. İki tarafın da takıntılı hayranları çok komik.
taehyung dava açmış diye hatırlıyorum ben kullanıcının paylaştığı jennie taehyung fotoğrafları shop arkadaşlar...

Nayna

Üye
Üye
Tepki
31
taehyung dava açmış diye hatırlıyorum ben kullanıcının paylaştığı jennie taehyung fotoğrafları shop
Tae değilde şirketler özel hayat gizliliği için açmış olabilirler ama shop olduğu için değil bence icloudu hacklenildiği için açılmıştır shop olsa asılları olur hem

Westcoast

Üye
Üye
Tepki
28
Fotoğraflardaki kişi bariz tae idi kör olmayan anlar.Gerçek olmasa şirketler fotoğrafların çıktığı ilk gün ortalık kızışıkken reddederdi üstelik sonrasında bile fotoğraflar yalanlanmadı.Gurumi dava yedi fotoğrafları sızdırdığı için.

Konu Sahibi
🍭SuGa 🍭

🍭SuGa 🍭

Yeni Üye
Üye
Tepki
18
Fotoğraflardaki kişi bariz tae idi kör olmayan anlar.Gerçek olmasa şirketler fotoğrafların çıktığı ilk gün ortalık kızışıkken reddederdi üstelik sonrasında bile fotoğraflar yalanlanmadı.Gurumi dava yedi fotoğrafları sızdırdığı için.
bu konuda kafam çok karışık. dispatch nasıl bu olaya el atmadı ya acaba şirketten dolayı mı ? ama öyle olsa en başta twitter hesabını engellerlerdi. daha sonra başka bir kanıt falan da gelmedi çok havada kaldı olay.
jennie bu konuda bile gereksiz nefret alıyor asla hak etmiyor ya
twitter hesabı da toxic zaten onu takip edenler de onun gibi oluyor ben de ana sayfamda gördüm biri beğenmiş herhalde.

Doğa

Aktif Üye
Üye
Tepki
118
Bende fotoların gerçek olmadığını düşünüyorum ama gerçekse tae için mutlu olurdum

Lena

Yeni Üye
Üye
Tepki
1
bu çocuk ilk fotoğraflar çıktığında araba fotoğraflarındaki ben değilim diye açıklama yapmıştı sevgilisi falan da ifşa olmuştu hatta yanlış hatırlamıyorsam beni rahat bırakın tarzı bir şeyler de demişti tam hatırlamıyorum ama

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar