Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Arda Güler

Oblomov

Trainee
Tepki
228
2005'li olan Arda Güler 30 milyon euroyla Fenerbahçeden Real Madrid'e tranfer oldu.Tebrik ederim tabii ama bi kıskanmadım değil bende 05'liyim ve sınav stresi ekonomi aile sorunu bilmem ne derken iyice bozuldum böyle bir şeyi keşke yaşayabilsem bende neyse futbolcumuza tebrikler ,başarılarını dilerim.Siz ne düşünüyorsunuz? a44a712957ac3076b0ea6d71023ce81f.jpg

sbinni

Trainee
Tepki
59
Arda yetenekli bir futbolcu reale transferi bende şok etkisi yaratmadı.Zaten peşinde çok fazla büyük spor kulüpleri vardı.Kısmet onun için burası olmuş.Benden küçük olduğu için kardeşim gibi geliyor.En son fenerbahçeyi taraftar olarak takip etmeyi bırakmıştım ki bu çocuğun güzel oyunu yüzünden bu sene ara ara maçlara baktım bu şekilde çalışmaya devam ederse kazandığı paraları hak etmiş olur.Ama bir konuda haklısın insan bir özenmiyor değil.Ne diyelim bizde hayatlarımızda kendi dileklerimizi gerçekleştirebilelim ve mutlu olalım.

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Millet 17 yaşında neler neler yapıyor be kıskanmadım değil xndndn keşke benimde bir spora falan yeteneğim olsaydı futbolcular acayip fazla kazanıyor keşke futbolcu bir erkek olsaydım hem çok güzel bir karımda olurdu 0 dert tasa skdjdndn

Gamze

Trainee
Tepki
112
Umarım kendini salmaz ve daha çok çalışır. Zaten karakter olarak da bence düzgün bir çocuk. Dünya çapında türk bir futbolcu olmasını çok isterim.