Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Anonim Çekindiğiniz User

Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
aslında itiraf ediyorum bir userdan çekiniyorum ama ilk bulduğum fırsatta ona adım atacağım o yüzden konu da da çekindiğim user yok yazdım ki buraya ilk geldiğim de de kimseden çekinmedim real de de çekinmem olurda çekinirsem bunun üzerine giderim sonuçta ben de insanım onlar da insan

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Ben burada konuşurken çekinmiyorum ama özel de konuşmaya çekiniyorum birçok user ile özelden konuşup tanışmak istiyorum ama yapamıyorum😭 hele bir user var şu sıralar çok iyi anlaşıyoruz hep bugün yarın yazıcam diyorum ama yazamıyorum. Galiba ben karşıdan bekleyecem🤧

Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
Ben burada konuşurken çekinmiyorum ama özel de konuşmaya çekiniyorum birçok user ile özelden konuşup tanışmak istiyorum ama yapamıyorum😭 hele bir user var şu sıralar çok iyi anlaşıyoruz hep bugün yarın yazıcam diyorum ama yazamıyorum. Galiba ben karşıdan bekleyecem🤧
bence yazmak çok istiyorsan yazmalısın bir tanem olurda giderse keşke yazsaydım pişmanlığı duymaktan iyidir

canimbanabas

Fanbase Starter
Tepki
1,752
kimseden çekinmiyorum ve insanlara benden çekinmeleri için bir neden vermemeye çalışıyorum bu sebeple burada ismimi görmemek beni rahatlattı açıkçası 😭😭😭😭

Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
kimseden çekinmiyorum ve insanlara benden çekinmeleri için bir neden vermemeye çalışıyorum bu sebeple burada ismimi görmemek beni rahatlattı açıkçası 😭😭😭😭
bebeğim sen çok tatlısın senden neden çekinelim ve umarım senden çekinipte yazmayan olmamıştır kimse çekinmiyordur senden

Konu Sahibi
ponywinx

ponywinx

Judith🩷
Dance Machine
Tepki
2,851
bu site de digerleri gibi gruplasmanin, belirli kisilerin on planda oldugu bir site gibi geliyor acikcasi iki uc kisi haric hepinizden cekiniyorum
Gruplaşma için bir şey diyemem ama çekinmene hiç gerek yok 🧡