Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Exo Billboard Reports

Lunaly

Trainee
Tepki
133
Billboard, EXO'nun geri dönüş albümü 'EXIST'in ardından % 11.8 artışla SM Entertainment'in Global Music Index listesinde en çok kazanan şirket olduğunu bildirdi.Exo bu kadar başarılı iken Sm adam akıllı davranmıyor Exo'nun us şirketi bile yok Sm Exo'yu özenmemesi sinir bozucu Adam akıllı promo da yapmıyor

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Asla gruplarının potansiyelini kullanamıyorlar en potansiyeli olan grubu şu anda bence red Velvet ve exo ama iki grubada adam akıllı bir albüm promo vermiyorlar. Aespa bile yeni çıkmasına rağmen çok az promo alıyor bence yazık ediyorlar

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,507
bu his tek bende var sanıyordum. artık bıktı herkes bu durumlardan, kimsenin modu kalmadı. bu geri donus bana bi seyler eksik hissettirdi, eski heyecan yoktu. dftf'de daha iyiydi, gittikce kotulesiyor. fanların modunu eski haline getirebilecek tek sey ayrılık haberi suan. baska turlu kurtarmaz, her cb sevinecegimiz yerde daha cok sinirleniyoruz daha cok sorun cıkıyor. uyeler de fanlar da yıprandı baya. sm duzelse bile duzelmez. ki duzeldi diyelim, kimse guvenmez artık. exo'nun umarım guzel bir planı vardır. yoksa sonraki cbler (tabii olursa) azalan heves sonebilir
dftf gercekten daha iyiydi ya hem yixing olunca fandom extra heyecanlıydı bu cb'de sirketin sorumsuzluğu yüzünden jongin aniden askere gitti fandom ilk orda koptu zaten simdi de sabote edip duruyo herkes asırı gergin doğru düzgün tiktok bile cekemiyolar ya dkslxjs gerci yönetim direktörü yok grubun her seyi kücük bir ekiple hallediyolar.d

baek seneye daha güzel seyler olucak bekleyin dediği icin ya cb gelir ya da labele gecerler ya daa topluca ayrılırlar diye düsünüyorum ama bakalım onlar da gayet farkında zaten bu sabotelerin daha fazla durmazlar bence sirkette

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
Bu haberleri artık keyifle değil, sinirim bozularak okuyorum. EXO daha fazlasını hak ediyor ama bir türlü hak ettiğini alamıyor.
Billboard, EXO'nun geri dönüş albümü 'EXIST'in ardından % 11.8 artışla SM Entertainment'in Global Music Index listesinde en çok kazanan şirket olduğunu bildirdi.Exo bu kadar başarılı iken Sm adam akıllı davranmıyor Exo'nun us şirketi bile yok Sm Exo'yu özenmemesi sinir bozucu Adam akıllı promo da yapmıyor

Tepki
297
Gerçekten yukarıda söylenenlere ekstra olarak üyelerin bile cb şevki yoktu yani Baek i hayatımda hiç böyle durgun görmedim kim bilir içlerinde ne yaşıyorlar. Bu kadar başarılı vokallerin olduğu kalitenin olduğu bir grubun böyle harcanmasına aşırı kızgınım ama SM de işler iyi gitmiyor zaten çok geride kaldı kendi kendini bitirecek umarım EXO, Suju nun açtığı şirkete geçer hemen :love:

Tepki
297
sm'in suju'ya sirket acmasına ragmen sonunda iki suju uyesi yine sm'den ayrıldı, exo'nun gececegini, gecse de ise yarayacagını dusunmuyorum 🥲
Bende sanmıyorum ama Exo nun SM e karşı bu kadar gergin olduğunu görüyorsak bir reaksiyon alacak gibi hissediyorum ama belki bir iki üye önden gider ortamı yoklar CBX olabilir yine bilemiyorum.

• Alev
Reactions: ask