Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gercek Oldugunu Düşündüğünüz 4.Jen Shipleri

Tepki
81
Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
O aşk üçgeni karman çorman oldu valla şimdi Winter ile biri çıkıyor Gyu Winter'dan hoşlanıyor Chaewon da Gyu'dan kdkdkdkdkdkkd

Bunu okuyan arkadaşlar bunlar sadece tahmindir gerçeği yansıtmıyor.
Ne tahmini🤬🤬🤬 beomgyu wintera askindan kimseye yüz vermiyor bunu bilmeyen mi var

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
johnny yüzünden buna ikna olmak üzereyim ben
dört gözle aespa veya nct'nin kamera arkasını paylaşmasını bekliyorum gayolardan fasofjouhffg pusuya yattım
Normal hayatlarında birlikte çok eglendiklrfindrn eminim ama kamera olunca put gibi duruyorlar 🤬 biktim bu korenin değişik aliskanliklarindan

Tepki
81
Normal hayatlarında birlikte çok eglendiklrfindrn eminim ama kamera olunca put gibi duruyorlar 🤬 biktim bu korenin değişik aliskanliklarindan
of evet ya tüm koreliler yakın olduklarını söylüyor iki grubun biz de etkileşim almak için dua ediyoruz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Valla ben bilmem bilen yapsın izledikçe yansın içimiz 😔
edit yapabilen bir arkadaşımız lütfen halimize acıyıp edit yapar mısın :')

Tepki
81
aespanin riizela falanda yakın olduğunu söylüyorlar ama niye bilmiyorum riize aşırı küçük kardeş havası veriyor
evet üç grup komple yakın diyorlar bence de öyle ya bak shotaro da mark gibi bro havası veriyor hep shipleyemiyorum kimseyle aıfhsıfuhbaf
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

wonbin ningning shipliyorlar ama bana inandırıcı gelmedi o biraz zorlama gibi