Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gercek Oldugunu Düşündüğünüz 4.Jen Shipleri

Tepki
81
Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
ya geçen sene sbs'de onu görünce karinaya bir şeyler dedi ona bakarken hala ama çok üzgün bir havaları var dalga geçiyoruz falan ama cidden ikinci erkek durumu var sanırım :(
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben çok kacirdim sanırım başrol erkek belli mi

Tepki
81

@masterofbullshit

@masterofbullshit
teşekkür ediyorum
sildim gitti hepsini

Ben çok kacirdim sanırım başrol erkek belli mi
adaylarımız var daha emin değiliz maalesef jdhjshajsf

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Ya iğ*enç ya rica ederim bu arada 💌

Öyle işte Yeonjun ile sevgili olursa Yeonjun gözümden düştü net ama sevgililer gibi de duruyor ya 🙁 ben ama her şeyi Yunjin'in başlattığını düşünüyorum.
Yeonjun ve yeji shipi daha güzel olurdu bence 😪

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Var ya O ALEV ALEVVVV 🔥🔥🔥 şimdi onlar hakkında teori üretmek istiyorum ben Yeonjun kesin bu kızı seviyordu bu arada ama ikisinin önünde kariyer engeli vardı Yeji de bu çocuğu seviyor ama reddetmek zorunda kaldı neden? Kariyer yüzünden zaten bunu bir başlıkta @marin ile de konuşmuştuk kamera önünde birbirlerinden köşe bucak kaçmaları da cabası
Ya mesela karina ve Yeonjunun yakın olduklarini dusunmuyom ama bence populer oldukları için video falan geldi ama yeji yeonjun gelmedi bu kafa karistirici bence😕

Var ya O ALEV ALEVVVV 🔥🔥🔥 şimdi onlar hakkında teori üretmek istiyorum ben Yeonjun kesin bu kızı seviyordu bu arada ama ikisinin önünde kariyer engeli vardı Yeji de bu çocuğu seviyor ama reddetmek zorunda kaldı neden? Kariyer yüzünden zaten bunu bir başlıkta @marin ile de konuşmuştuk kamera önünde birbirlerinden köşe bucak kaçmaları da cabası
Bu arada bencede olmadilarsa yeji kaynaklı olmamislardir wjdbwj

Tepki
81
Ya mesela karina ve Yeonjunun yakın olduklarini dusunmuyom ama bence populer oldukları için video falan geldi ama yeji yeonjun gelmedi bu kafa karistirici bence😕

Bu arada bencede olmadilarsa yeji kaynaklı olmamislardir wjdbwj
ya karina yeonjun çok zorlama geldi bana yeonjun heyecanlıydı falan röportajda falan tamam ama öyle bir hava almadım ben

Tepki
81
Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Ben ls ve txt arasında birkac çift falan olduğunu dusunuyorum bu aradaaa mesela chaewon falan

ay evet özellikle sbs gayo'dan sonra soobin prense winter da prensese benziyor diye viral bir post attılar millet kurgu yazıyordu altında shdkasıuhfoıauf

onlar yakın arkadaş havası veriyor bence daha çok ya ama arin ve mark arasında bir şey vardı sanki
Marki kimseyle yakıştıramıyorum garip bi şekilde akdbwjsn herkesle kanka gibi

Tepki
81
Ben ls ve txt arasında birkac çift falan olduğunu dusunuyorum bu aradaaa mesela chaewon falan
onları çok bilmiyorum maalesef bir tek yunjin ile yeonjun'u görmüştüm
Marki kimseyle yakıştıramıyorum garip bi şekilde akdbwjsn herkesle kanka gibi
ay çok bro bir havası var onun çok seviyorum o yüzden bence aespa üyeleri ile kanka ciddi ciddi özellikle de winto ile ama arin konusuna yükselmiştim ben biraz

Chaewon var ya o kız bence Beomgyu'yu seviyor
aşk üçgeni dörtgen oluyor

Bugun shiplerle ilgili yorum okuodum 3.jen olacak ama tzuyu ve mingyu fena shipledim
bence net vardı onların arasında bir şey tzuyu tüm 97 line ile shiplendi ama tek inandırıcı olan mingyu idi bence

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
onları çok bilmiyorum maalesef bir tek yunjin ile yeonjun'u görmüştüm

ay çok bro bir havası var onun çok seviyorum o yüzden bence aespa üyeleri ile kanka ciddi ciddi özellikle de winto ile ama arin konusuna yükselmiştim ben biraz
Evet mesela Mark giselle videosu geldi başkası olsa belki shiplerdim ama o kadar herkesle arkadaş havası veriyorki

Ksksmsmsmsmdm valla ben diyeyim Beom da bence bu kıza karşı bir şey hissetmiyor mesela Kazuha onda da biraz Gyu konusunda şüpheleniyorum da bilmiyorum ya
Beomgyu wintera asik ben ikna oldum sahsen