Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Gercek Oldugunu Düşündüğünüz 4.Jen Shipleri

Tepki
81
Benimki bin parçaaaaa NE ATEŞ VAAR NE DE DUMAN AMMMA TUTUŞUR ALEVLER YANAR ALİ CABBAR ama şöyle bir şey hissediyorum ben son zamanlarda Winter da artık yüz veriyor Beom'a
ya bana da öyle geliyordu yani çıkmaya başlamamışlar ama biraz bir şeyler var gibiydi sonra yıl sonunda puf oldu hepsi beomgyu da hepten ali cabbara bağladı

Tepki
81
Yok yok şöyle bunlar hiç sevgili olmadılar ama ilk başta çekim vardı aralarında neyse sonrasında mesafe işte bu yıl sonu ödülleri derkeeen bence şu anda bir şeyler var gibi ne bileyim Beom hesap açtığından beri böyle düşünüyorum ben.
aynen bence de ama ben şimdi de beomgyu biraz fazla üzgündü bir şey olacak gibi de olamamış olduğunu düşünüyorum araya da başkası girdiyse beomgyudan hızlı davranıp
valla ben o hesap konusunda da pusudayım malum korelilerin lovestagram sevdası illa bir şeyler paylaşırlar diye sıdaıuhsıfhasf
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Neyse Winto'ya laf yok kdksksmsmsk aman be erkek için değmez demiştir o da bir yerde haklı da dkdmmdmdmdmd şaka bir yana of hiç aşık olmayan ben bile kırıldım buna 🙁
valla beomgyu'yu severim falan ama kız eviyiz biz kızım ne yapsa arkasındayım ashdıuahsıduhsf
valla ben de bu arada kalbim ciddi ciddi kırıldı oturuyorum öyle

Tepki
81
Doğru valla kız eviyiz biz de kdmdmdmdmd off dur kız umut var şu anda kalk kalk 🤭
beomgyu'ya da haber verelim dertli dertli bakmasın artık yazık
ay ship konusunda birbirimizi o kadar gaza getirmişiz ki şu aklıma geldi
54e3c81e0f73d06ed897ca7a5191dfaf.jpg

Ya attıkları 3 fotoğraf benzer vibe bir de şöyle bir şey var Beom attığı gün Winto da fotoğraf atıyor 🥹
ayyy hadi beomgyu cabbar yap şovunu :')

beomgyu için saniyeler içinde jaehyun'u sattık sıdıasuhdfısaff

Tepki
81
yunjin x yeonjun
ilişki söylentileri ilk çıktığında ben delilleri mantıklı bulmuştum. fanlar delilleri çürütmüşlerdi sanırım ama ben hâlâ bu ikilinin bir dönem sevgili olduklarına inanıyorum. ikisini yakıştırıyorum da.

chaewon x beomgyu
bu ikisinden aşşşşırı uzunca bir süre flört edip sonrasında arkadaş kalmaya karar verdiklerini, ilişkinin adını bir türlü koyamadıkları havası alıyorum.

yuna x kai x wonyoung

karina x heesung
ben bu ikisini yakıştıramıyorum. karina'nın yanına rm gib olgun erkekler yakışır bence. aralarında çekim olduğunu da düşünmüyorum. zaten birlikte challenge aldığımıza göre bir şeyler yaşamamışlar demek ki.

winter x jungkook
jungkook 4. jenerasyon değil ama winter ve jungkook'un ilişki söylentileri çıktığında netizenler reddetmedi diye hatırlıyorum. bana winter, jungkook ve jungkook'un menajerinin aynı konserde yan yana oturması, winter'ın jungkook'un menajeri ile sohbet etmesi ve sonrasında konserden birlikte çıkmaları tuhaf gelmişti açıkçası. aralarında bir şeyler olmuş olabilir.
ay yuna kai wonyoung'a katılıyorum herhangi bir şey yaşandığını düşünmüyorum ama uzaktan beğeniyor gibilerdi
12 sayfa bunlar hakkında bir sürü teori üreten biz jdkdkdmdmdm

Dkkddmmdmdkdkd ya konu Beom olunca sanırım Jaehyun'u bile bırakabiliyoruz takma. O fotoğraf ne öyle KFKDMKDMDKDKDKD bakalım internetten baktım Beom yeni post atmış (insanın ig'si olmayınca) ayyyyyy fotoğraflar aşık olunacak cinsten müthiş 🤭😍 neyse bakalım akıbetleri nasıl olacak. Yanar Ali Cabbar 🙁

Kız dur hayallerimizi nasıl da söndürüyor hele 😔 (Karina Heesung için) kamera arkası görüntüleri asla yalan söylemez o bakışlar,bir de çok çekingenlerdi (bizim ship tutsun diye bulduğumuz şeylere bak.). Winter JK konusunda katılıyorum sana aralarında bir şey var muhtemelen hatta sevgili olmuş bile olabilirler de (Yandı Beom Cabbar) şu an akıbetleri nasıldır acaba ben sevgili oldularsa bile artık ayrıldıklarını düşünüyorum (just feels). Yunjin ve Yeonjun bence de sevgililer artık ama offf hayal kırıklığı resmen. Neyse evet güzel teoriler bunlar. Chaewon Beomgyu için yok ya ben de aksine Chaewon'un bu ilişki olsun diye çabaladığını ama Beomgyu'nun asla pas vermediğini düşünüyorum. (Tek taraflı yani)
ay cidden 12 sayfa teori konuştuk hahhaahhahshahsh
ahahshahsahhshash jaehyun konusuna kamera arkası videosu gelirse tekrar dönelim lütfen (inş bu hafta gelir)

Tepki
81
Ayyy tamam konuşalım teori üretmeye bayılırım bennn daha çok konuşuruz ben hatta daha çok ship yazarım onları da ele alırız valla @Jesé ,ben ve sen şu Beyaz TV'de yayınlanan bir magazin programı vardı aynı öyle olduk MDMDMDMDMDKDK
ayy ben de çok seviyorum, yaz yaz tüm shipleri elden geçirelim, ayy evet evet aramızda kalmasın mıydı neydi adı hshshdhsgdahdhs masa kuracağız az kaldı

Konu Sahibi
Jesé

Jesé

Trainee
Tepki
377
Ayyy tamam konuşalım teori üretmeye bayılırım bennn daha çok konuşuruz ben hatta daha çok ship yazarım onları da ele alırız valla @Jesé ,ben ve sen şu Beyaz TV'de yayınlanan bir magazin programı vardı aynı öyle olduk MDMDMDMDMDKDK
Müsait bir zamanda aespa enha ls txt kombinasyonunu çok daha detaylı bir şekilde konusmamiz lazim✍️✍️