Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hak Ettiğinden Fazla Değer Alan Gruplar

Ü

Üye silindi 25

İmaj ne Allah aşkına çfbwkcjskdj buradaki İmaj varmış bir de. @callmeswarley kpop idolü falan galiba imajına dikkat ediyor 😭 imaj falan çok komik ldhskfjdk noktalama işaretleri ile ilgili yazılan o cümlelere kahkaha attım. Onlar neydi öyle? #noktalamaişaretleriiçinadalet
imla kılavuzu gibi davranma sebebiniz ifşa oldu diye ağlamayın kız maskeleri düşürdü pat pat pat

NetizenAdmin

Üst Yönetici
Tepki
581
Arkadaşlar mesai saatlerim içinde olduğu için zamanlıca okuyup müdahale edemedim.

Roketpuncher kullanıcısının hesabı kendi isteği üzerine silinmiştir.
Herhangi bir şekilde başka bir kullanıcının söylediklerinden rahatsız olanlar o kullanıcıya özelden yazabilir, ya da daha rahat hissedecekse bizi de gruba alarak yazabilir. Yorumu raporla yapabilir. Kışkırtıcı ithamlar yapmaya gerek yok, gereksiz yere uzamış bir tartışma.

@aslı Rahatsızlık duyduğun bir şey varsa yazmaktan çekinme, gördüğüm kadarıyla seninle ilgili yapılan bir şakadan çıkmış olay, gerçi gerçek niyetin seni savunmak olduğunu düşünmüyorum çünkü konu çok başka yerlere çekilmiş. Sitede yaş sınırlaması yok.

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,341
Savage maknae asli( aslicim profilinde minatozaki sana var diye sana isindim umarim bu fotoya alinmazsin:))
Screenshot_20230101-162205_Chrome.jpg

Haney 🍯

Bal 🌼
Forum Ağası
Tepki
7,310
Özet
Callme: Yaşla ilgili şaka yapar
Aslı: Üzülür ve forumdan gitmek ister
Callme and everyone: Üzülme şakaydı gitmene gerek yok
Rocket: Zorbasın calmecartcurt
Callme: Ne alaka
Rocket: Noktalama biliyorsun sahte zorba (Callme ve cumbo'ya)
Everyone: Ne alaka
Rocket: Hepiniz zorbasınız

Sonrasında biraz daha durum geriliyor ve rocket saygılı ağa diyor ve ağalık muhabbeti açılıyor sanırım son sayfaları hızlı okuyom enerjim yetmiyo
DGNSYJSYKDYKKEY mükemmel özet sağ ol Hiçbir hanım sjtstjstj