Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Hak Ettiğinden Fazla Değer Alan Gruplar

Ü

Üye silindi 181

kim dedi bunu sana :/
Noktalama işareti kullanmadı başında sonra aynı tavırları takimdiktan sonra kullanmaya başlayıp mağdur edebiyati yaptı. Ona laf gelmediğine göre?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

ejderha gibi nefes alıp verirsem anca beynime oksijen gider sakinleşir kalp atışlarım azalır tanrım varsan bana işaretini sakinlik yollayarak bu kıza da akıl yollayarak ver ben yoruldum
Reseptörlerini al ve uzaklaş

Ü

Üye silindi 181

@asli sana eğer rahatsız olduğun birșey varsa bana yaz ve sileyim diye bir mesaj yolladım. Eğer rahatsız san belirtmeliydin. Şimdi burada ne yapmak istediğini belli etmeyen tavırlar sergileme lütfen.

Ü

Üye silindi 181

Olayları fazla abartıyorsun anonim bir ortamda neyin gerçwk yüzünden bahsediyorsun ya karışmak istemiyordum ama dayanamadım. Ayrıca noktalama işaretlerini salar mısın lütfen
Ben salıyorum kendileri açıyor. İnsanın yazım şeklinden bile anlayabilirsin bu arada işine gelmiyorsa bilemem.

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
kapatın konuyu bence biliyorum bende de hata var ama lütfen kapatın

Ü

Üye silindi 25

Arkadaşlar Aslı ilk geldiğinde önceden bilinen üyeler kendi arasında hafif bir arkadaşlık oluşturmuştu. Jennie haberi önceden konuşulduğu için nefret için açtığı sanıldı. Türkiye ile ilgili haberde de sinirler iyice gerildiği için Aslı'ya belki komik belki komik olmayan şakalar yapıldı. Eğer rahatsızlık duyarsa yalnızca söylemesi yeterli. Evlilik vs. konularında birçok üyenin ismi de geçmedi. Aktif olanlar ve yorum atanların kendi arasında paslaşması da oldukça doğal.
Dışarıdan bakınca dediğin gibi zorbalık olarak gözüküyor ama insanlar kendi niyetlerinin farkında olduğu için kabul etmek istemiyor.
Roketpuncher sadece zorbalık olduğunu düşündüğün için iyi niyetle müdahale etmek istediğini düşünüyorum ama karşılık veren çoğunluk da şaka olarak değerlendiriyor kendi davranışlarını.
O yüzden uzattıkça çirkinleşecek konu. Bu kadar büyütüp birbirimizi kırmaya gerek var mı?
şunu düzelteyim nefret amaçlı açtı sanmadık çünkü öyle bir amaçla açtı. ben dans sahnesini sevmedim hehehehe blinklerden seven var mıdır kıkıkı demek iyi niyetli değil. yaşı küçük diye sonra saldım ama onu da şimdi melek ilan etmeyelim biraz destek görse nefret yorumlarına başlardı

Konu Sahibi
aslı

aslı

Rookie Idol
Tepki
714
Alo çocuk şube dedim diye dışardan zorbalık olarak mı görünüyor ? Aslı'ya kusura bakma diye yazdım sonrasında dayanamayıp özelden de yazdım ? Ama aslı burada kaos olup biterken sadece yazılanları okudu ve müdahele etmedi kusura bakmayın burada kusur aslı da da var benimle muhattap olmak istemiyorsa burada konu başlığı açan kendisiydi buraya da yazabilirdi ama müdahele etmedi hiç bir şekilde
Buraya yazdım ben kaç kez herkes bir anda yazınca gözükmedi galiba

inx

Fanbase Starter
Tepki
2,450
çocuk şube falan yazdığını görünce gülüp geçmiştim bir büyüğün yaşça küçüğüne takılması gibi tatlı bir şeydi. olayın geldiği noktaya bak sahte senaryolar, gerçek yüzler, zorbalıklar...arkadaşlar siz neymişsiniz meğer ahjackepcfkwo hadi her şeyi geçtim noktalama işaretiyle saygılı olmak falan ne alaka ya