Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Herkesin Çok Sevdiği Ama Sizin Sevmediğiniz Bir Şey Var Mı?

marin

Rookie Idol
Katılım
10 May 2023
Mesajlar
240
Tepki
639
Puan
22
Birkaç sene öncesine kadar bende yemeklerdeki soğanları seçerdim hep. Bir türlü yutamıyordum çünkü. Hele az pişmişse o soğan midem bulanır hemen. Ama şimdi alıştım gibi. Eğer iyice pişmişse ve kolayca yutabiliyorsam o kadar da sorun etmiyorum. Önceden annem yemeğe soğan doğrarken mutfağa en uzun odaya kaçardım ama ilginç bir biçimde kendim doğradığımda o kadar da kötü gelmiyor kokusu.
Mantarı hiç sevmem. Yeşil erik için ölüp bitenlerden olmadım hiç. Eve alınırsa yerim belki ama özellikle alıp yemek aklıma gelmez.

Ünlülerden Zendaya neden bu kadar popüler bilmiyorum. Herkesin görüp benim göremediğim bir tarafı var sanırım. 🤷🏻‍♀️

Game of Thrones aşırı abartı geliyor bana. İlk sezon ilk bölümünün yarısına kadar sırf meraktan dolayı bir bakmıştım. Yani belki genel bir hüküm vermek için çok az izlemişimdir ama gelmiş geçmiş en iyi dizi enerjisi vermedi bana hiç.

Vee korku filmi izlemek bana saçma geliyor. Yani belli ki korkulacak şeyler var filmde ve bunu bilerek bir filmin başına oturmak anlamsız. Durduk yere kendimi kasmayı ve germeyi neden isteyeyim. Gece rüyama gircek sonra bir de. Hiç değmez 😄
 

Siyah

Trainee
Katılım
11 May 2023
Mesajlar
9
Tepki
13
Puan
6
yemek olarak birçok şey var ama gelecekte de yiyemem dediğim kırmızı et var . Aslında eti kıyma olunca yiyebiliyorum, lahmacuna bayılırım hatta ama pirzola gibi büyük parçalar yiyemiyorum. Eskiden et yiyormuşum. 5-6 yaşlarındayken - küçük bir ilçede yaşıyoruz ve müstakil evde oturuyoruz o yüzden kurbanı bahçemizde kesiyoruz- ablam kurbanın nasıl kesildiğini göstermiş sonra yemez olmuşum. Şahsen ben hatırlamıyorum annem anlattı bu olayı.
 
Üst