Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Insanlar Neden Exo'yu Soğuk Buluyor?

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Ben exol değilken de exo bana hiç soğuk gelmezdi gayet samimi bir grup izlenimi vardı gözümde sadece sehun görünüşü ve sessiz kişiliği yüzünden biraz soğuk gelirdi
bu doğru bir ara sehun poker face ifadesiyle cok dolanıyodu ortalıkta exoyu takip etmeyen insanlar o yüzden soğuk falan diyodu mesela ama o kadar tatlı davranısları var ki kocaman adamı bebekleyerek seviyoruz resmen ckskxkd zaten kendisi de hala exonun bebeği benim diye dolasıp isleri diğer üyelere yaptırıyo
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

cok seviyorum bebek gibiler 😭

Lili Beth

Fanbase Starter
Tepki
1,344
D.O ve Kai beni çok geriyor aşırı soğuk duruyorlar sürekli bana öldürücü side eye atıp en ufak hatamda üstüme çuvallanacak gibi duruyorlar
Bana da jongin snob geliyodu ama stanleyince ne kadar pamuk ve minnos kalpli biri oldugunu anladim eger tanimak istersen yegenleriyle cektigi bir program var cok samimiydi

Konu Sahibi
erigom

erigom

Fanbase Starter
Tepki
2,517
Fosil olarak geldim ama tanımadan önce bende de soğuk algı oluşturmuşlardı şarkılardan ötürü. Monster, Overdose filan dinliyordum çok normal bence hahsknf Bir arkadaşım instadan Chanyeol’un troll yorumlarını atınca yargılarım kırılmıştı ve programlarını izleyip çok eğlenmiştim 😅
chanyeolun bu özelliği hic değismemis hala üyelere satasıp duruyo xkxkcjskfjd