Ü
Üye silindi 128
Ziyaretçi
selamm kedi aldık ve isim önerisine açığım erkek kedi btw
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Olçok hoş ama abim ne bu la diyip ayırarak çirkin çirkin espriler yaparNebula!![]()
Hmm...çok hoş ama abim ne bu la diyip ayırarak çirkin çirkin espriler yapar
hayır erkek yine de teşekkür ederimmHera ya da Juno tabi eğer kediniz kızsa.
teşekkür ederimmHmm...
Mia, Lux, Ezra
Ay Kai dedin ya aklıma Jennie'nin köpeği geldi ölmüş geçenlerde kötü hissettim kendimikai bence
baya güzelmiş aslındaAy Kai dedin ya aklıma Jennie'nin köpeği geldi ölmüş geçenlerde kötü hissettim kendimi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Hermes güzel olabilir belki erkek kedi için.
Beğenmene sevindim.baya güzelmiş aslında
Ayy bu arada başta erkek kedi diye yazmışsın görmemişim kb.baya güzelmiş aslında
snape seven biri sonundaBaya yaratıcı olacak ama Tom olabilir kendi kedimin adi da Jerry ilk doğdunda aşırı fareye benziyordu hala öyle gerçi o yüzden koymuştum
Aslında ben karakterden çok Alan rickman sevdiğimden bu nickle geziyorum her yerde ama karakteri de severim ya seveni yok nefret edeni çok mağlumteşekkür ederimm hepinize hepsi çok hoş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
snape seven biri sonunda
ayy bu çizgi film çok güzeldi ama yeni sezonu gelmedi sonunu sevmedim birlikteler mi değiller mi anlaşılmıyoDaha önce iki tane erkek kedim oldu, adlarını Marco ve Lucas koymuştuk kardeşimle.
![]()
Bu çizgifilmi hatırlayan vardır belki, arkadaki şirin çocuğun adı Marco. Ondan çalmıştık adı. KLJSGGF Diğeri de bildiğimiz NCT Lucas.
Bir sonrakinin adını Vante koymayı planlıyordum, biraz Taehyung'dan esinlenerek. Sana da önermiş olayım.![]()
Aklıma Extraordinary you'daki oyuncu geldi. Baya beğeniyorumdum kendisini.