Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kedi

• Konbuyu başlatan Üye silindi 128
  • Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
selamm kedi aldık ve isim önerisine açığım erkek kedi btw

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
Ay Kai dedin ya aklıma Jennie'nin köpeği geldi ölmüş geçenlerde kötü hissettim kendimi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hermes güzel olabilir belki erkek kedi için.
baya güzelmiş aslında

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
teşekkür ederimm hepinize hepsi çok hoş
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Baya yaratıcı olacak ama Tom olabilir kendi kedimin adi da Jerry ilk doğdunda aşırı fareye benziyordu hala öyle gerçi o yüzden koymuştum
snape seven biri sonunda

kayısı

Aktif Üye
Üye
Tepki
169
Daha önce iki tane erkek kedim oldu, adlarını Marco ve Lucas koymuştuk kardeşimle.

Star Vs The Forces Of Evil Reaction GIF

Bu çizgifilmi hatırlayan vardır belki, arkadaki şirin çocuğun adı Marco. Ondan çalmıştık adı. KLJSGGF Diğeri de bildiğimiz NCT Lucas. 😅

Bir sonrakinin adını Vante koymayı planlıyordum, biraz Taehyung'dan esinlenerek. Sana da önermiş olayım. 🥺💜

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 128

Ziyaretçi
Daha önce iki tane erkek kedim oldu, adlarını Marco ve Lucas koymuştuk kardeşimle.

Star Vs The Forces Of Evil Reaction GIF

Bu çizgifilmi hatırlayan vardır belki, arkadaki şirin çocuğun adı Marco. Ondan çalmıştık adı. KLJSGGF Diğeri de bildiğimiz NCT Lucas. 😅

Bir sonrakinin adını Vante koymayı planlıyordum, biraz Taehyung'dan esinlenerek. Sana da önermiş olayım. 🥺💜
ayy bu çizgi film çok güzeldi ama yeni sezonu gelmedi sonunu sevmedim birlikteler mi değiller mi anlaşılmıyo

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Anasayfa Kayıt Ol Giriş Yap