- Tepki
- 7,306
Ay doğru ben onu unutmuşum hvkakhfakfiaigcaigcAyyy sjsjjsjsjs @sevdam.corum.69
Nerelerde acaba kendisi gclhakgcajgca
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt OlAy doğru ben onu unutmuşum hvkakhfakfiaigcaigcAyyy sjsjjsjsjs @sevdam.corum.69
Çorum ağzı, TAHİNLİ KURABİYEM (@Hissiz Müziğim )O abla Çorum şivesiyle(?)yazıyo o değildir dxmsldksk
O yöntemi , bebek sessiz ortama alışmasın ve sesli ortamlarda da uyuyabilsin diye yapıyorlar.Elektrikli süpürge sesi dinletişe yarıyormuş garip şekilde
Al işte Al işteÇorum ağzı, TAHİNLİ KURABİYEM (@Hissiz Müziğim )
Ay işte bu biz bulacağız galiba Lilith (şüpheli)İkiside olamaz çünkü rookie idol değiller
Bende fanbase starter olma yolunda ilerliyom şu an sksksKaç zamandır 1000 mesajı hiç geçmemiştim,bu konu sayesinde geçtim
Aklıma Nayna kaosunda o konu sayesinde 900 tepki puanım olduğunu söylediğim geldi, ah mazi....Kaç zamandır 1000 mesajı hiç geçmemiştim,bu konu sayesinde geçtim
12 saat için de aktif olanların çoğu ya aklandı ya da şüpheli değiller bu terslikte bir işlik çıkmaz umarımAy işte bu biz bulacağız galiba Lilith (şüpheli)
Anaaa kedi uyutma müzikleri mi varmışAma kedi uyutma müzikleri işe yarıyor kesin bilgi uyuyamadığımda yapıyorum ben @Hissiz Müziğim
Bizim bölümde doktora sırasında çocuk doğuran biri vardı. savunmasına kucağında bebeği ile gelmişti. Her şey olabilir valla ama bayadır aktif değil sanki @peterpan . O yüzden bence de o değildir.Onun başı doktorası ile dertte diye biliyorum
YAAAAAA gidip tekrar okuyayımGözümde canlanır, koca bir mazi🥹
Ekli dosyayı görüntüle 26513
Offf sesli güldüm VİHACJBAİGCSGİFAGCUGCUAUCGA6 saat sonra anonim abla:
Kızlaaar aslında kedimden bahsediyordum