- Tepki
- 1,096
250+ mesaj olmuş. İnsanları nasıl meraka düşürdüysen artık aıodfposıjdf benve açıklama zamanın geldihala bulamadınız mı kızlar
bilemedim nasıl bir ipucu versem.
Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.
Kayıt Ol250+ mesaj olmuş. İnsanları nasıl meraka düşürdüysen artık aıodfposıjdf benve açıklama zamanın geldihala bulamadınız mı kızlar
Forumda hangi nicki kullanıyorsunhala bulamadınız mı kızlar
Forumda hangi nicki kullanıyorsun
Demek ki forumda aktif değilsin bu ara, peki bize başka bir bilgi veremez misin?bu ara hastalandı pek keyifsiz pek giremiyorum foruma.
Yeni uyuttum.
Nerden bakıyoruz ona?
İşede yaramadı değil ama tüm üyeler aktifleşti resmen bu konuda zaten trol olduğu başta tatlı bir şekilde meraklandırmaya çalışıp sonra bir tık küstahça şakayı devam ettirmesinden belli oluyorBu iş yöneticilerden birinin işi gibi geldi bana. (Baş şüpheli @Uranyum☢️ ) forum ö*lduğu için böyle bir şey yapmak istediniz ve başardınız bir sonraki kaosta görüşmek uzere
YOK ARTIKbir şey daha itiraf edeyim aslında 8 tane çocuğum vardı sadece kızımdan bahsettim
9. yoldaYOK ARTIK
Tamam kesin trollsün sen9. yolda
bir şey daha itiraf edeyim aslında 8 tane çocuğum vardı sadece kızımdan bahsettim
Yalan söyleme ben konuyu açanım benim 8 çocuğum var karım hamile 9. gelecek8 çocuğu olduğunu iddia eden yalan söylüyor o başka biri ben değilim ben yeni geldim
@Uranyum☢️Yalan söyleme ben konuyu açanım benim 8 çocuğum var karım hamile 9. gelecek
Değilmiş GXİXYRXUFFXUXGU
ikiniz de yalan söylüyorsunuz konuyu açan kişi benim 8 çocuğum var doğru ama 9. gelmeyecek yeni partide dördüz bekliyoruzYalan söyleme ben konuyu açanım benim 8 çocuğum var karım hamile 9. gelecek