Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Küçükken Yanlış Anladığınız Şeyler

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Yargılamıyorum arkadaşlar tabi ama 7. sınıfta falan yavaş yavaş bilmeliydiniz bunları ya. Bu yüzden cinsel eğitim olmalı. Bir süre sonra özellikle kadınlar aseksüel oluyor. Tramvatik şekilde öğreniyorlar.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben biliyorum uzun zamandır ya. En basitinden krystal ve kai çıktığı iddiasini market fişindeki prezervatif yüzünden ortaya atmışlardı shsjsj
Haklısın 7. Sınıfta anlatılmalıydı sınıftaki erkolar konu üremeye gelince ayılaşınca yarım kalıyordu
krystal ve Kai de şok oldum bu arada ndnsjskks gerçek mi bu ndnsmsmks

Konu Sahibi
Betülliçe✨

Betülliçe✨

Fanbase Starter
Tepki
2,099
Ya balım ben elbette biliyordum sevişmek nedir falan ama hiç ayrıntılı insanların fantezilerini bilmezdim bu bdsm iz bırakma olaylarını falan full lisede öğrenmiştim prezervatifleri ve diğer korunma yollarını da de biliyordum ama tam olarak nasıl bir şey olduğunu ya da hangi pakette olduğunu bilmiyordum onu da lisede öğrenmiştim
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ben lisede ki arkadaşımdan öğrenmiştim. daha detaylı anlattığı "dersleri" vardı ama ben katılmıyordum kdkskskdkd sonra hocalar öğrenince çok kzımışlardı fjksksk ama en çok fanficler den öğrendim🥲 çünkü bunlar hep "ayıp şeylerdi"