Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Kyungsoo'nun Değisimi

ahjummademebozuluyorum

Fanbase Starter
Tepki
1,381
off o donem gercekten rezil yorumlar yapılmıs ya igrenclerr gercekten. bizim fandomın da en toksik zamanlarıymıs bence
Gerçekten çok rezil durumdaydı fandom bir zamanlar. Ben bile fandom yüzünden Kpop'dan uzaklaştım bir aralar. Neyse ki toksiklerin büyük bölümünü başka fandomlara pasladık. Şimdi onlar düşünsün 😂 Kızlara yapılan yorumlar ayrı sinirlendirdi beni. İma bile yapmamışlar direkt söylemiş terbiyesizler.

Ü

Üye silindi 187

hosgeldinn 🥰, @erigom boyle devam dayanamayacakları baslıklar acıp hepsinin gelmesini sagla buraya 🤣 ben onceden girls day sojin ile uzun bir iliskisi oldugunu, askere giderken ayrıldıklarını duymustum. eger sojin dogruysa suanki kız arkadası net baska biridir. cunku o zamanlarıyla bu zamanları arasında ksoo'da buyuk bir degisim var. ben de cok merak ettim kim oldugunu yok mu birinizin koreli exol cingusu ya🤣
ünlü bir oyunucuyla sevgili diyenler var.

Müstesna

Fanbase Starter
Tepki
1,302
sohyunla hep abi kardes iliskisi varmıs gibi geliyo bana acıkcası su an sevgili olarak düsünemedim ikisini dkdlxkdkd
Ben de tam tersi düşünüyorum. Bence filmi çektiklerinde so hyun reşit olsaydı kesin aralarında bir şey olacaktı ama reşit olmadığı için d.o. adım atmamış o yüzden aralarında bir şey olamamış gibi hissediyorum. 😁
Soojin ile sevgili iddialarında herkes bayağı haddini aşmisti zaten . Bu olaylardan bir kaç gün sonra falandı galiba, soo havaalanında görüntülenmişti ama çok sinirli görünüyordu.
Bak demek ki ilişki iddiaları doğru ondan sinirli diye bir tur daha linç yemislerdi
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yaa o kızı bende beğeniyorum ama romantik mana da çok uzaklar bence. Daha çok abi kardeş Vibe
Ben hiç abi kardeş gibi görmedim ya. Bilmiyorum bana hep aralarında bir çekim var gibi geliyor.