Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Lisa Ve Bogum

Ü

Üye silindi 189

uuuuuuuuu kpopta sevgili dedikodulsri kadar sevdigim hicbir sey yoktur bxnxnxnxn

neyse koredeki bruno mars konserini biliyorsunuz gitmeyen idol kalmadi resmen. rose jennie ve lisa da oradaydi. ucu de ayri ayri takildi konserde. rose ve jen atkadaslariyla katildi. lisa nin yaninda da bogum vardi. daha once black label da da goruntulenmislerdi. celine etkinliklerinde de baya yakin gorunuyorlardi

her neyse alin video canalar

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Bence aralarında bir şeyler var. Celine’nin ilk etkinliğinde gelişti ya da zaten bir şeyler vardı taenin arkadaşı olduğu için bogumun çağrılması göze batıp dedikodu çıkartmayacaktı. O gün bogumun ceketinin lisanın elinde olduğu videolar falan var. Bir yakınlıkları olmasa o ceket lisaya değil tae’ye verilirdi. Herkesin dikkati o ikiliden uzaktı ki çok iyi bir görüşme yöntemi. Durun size kurguda yazayım. V jennie bogum ve lisayı tanıştırdı. Shipleyip tanıştırmış bile olabilirler ya da birisi diğerinden hoşlanıyordu ara yapmak için. Sonra bunlar dörtlü cupple oldu.

Konu Sahibi
Ü

Üye silindi 25

Yazıklar olsun sana da. Taehyung'uma şu sözleri 1 kere söylemedin. Kendimi gelinin şirret ve fesat annesi ile tartışan damadın annesi gibi hissediyorum. Taehyung gibi birini bulmuş bir de üstüne beğenmiyor😡
kızım bağrımıza bastık ya onu daha geçen gün???!!! evlilik teklifi haberi gelince överiz tm uf

WorldLove

Trainee
Tepki
39
Keşke kpopda takıntılı fanlar olmasa da isteyen istediği gibi sevgililik hayatı yaşayabilse. Gerçi isteyen istediğini yine yapıyor ammaaa bilemediim :) Asıl şu ki kim kiminle sevgili merak etmiyorum diyemem. Lisa ve boguma gelirsem yakışıyorlar. İster arkadaş ister sevgili herkes mutlu olsun kafasındayım :)

ask

Fanbase Starter
Tepki
4,552
uuuuuuuuu kpopta sevgili dedikodulsri kadar sevdigim hicbir sey yoktur bxnxnxnxn

neyse koredeki bruno mars konserini biliyorsunuz gitmeyen idol kalmadi resmen. rose jennie ve lisa da oradaydi. ucu de ayri ayri takildi konserde. rose ve jen atkadaslariyla katildi. lisa nin yaninda da bogum vardi. daha once black label da da goruntulenmislerdi. celine etkinliklerinde de baya yakin gorunuyorlardi

her neyse alin video canalar
Ya flörtler ya arkadaslar. Sevgili olduklarini dusunmuyorum

Konu Sahibi
G

<.<gattara<.<

Double date miiiiiii abooooooo Yanii ben Lisa'yı dylan obrien veya Goong Yoo ile düşünüyordum :/ Hadi bakalımmm En çok rose-jisoo'yu merak ediyorum Rose böyle koreli değil yabancı birisiyle vibe veriyor :/

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,065
Eğer böyle bir şey varsa çok mutlu olsunlar umarım da ben Bogum'u sevemiyorum ya neden bilmiyorum.

Hellobaby

Fanbase Starter
Tepki
806
Ay evet ya keşke istedikleri gibi yaşasalar ilişkilerini de biz de öğrensek 'idol imajı' dışında neyi sevdiklerini,nasıl insanlar olduklarını.. Ben tüm BTS üyelerini çok merak ediyorum mesela özellikle de JK,Suga ve Jin'i.
Suga’nın yok bence abi. Konserde o armye bakışları der susarım. Normalde hep abartı gelmiştir fanların bu videoları falan ama kıza defalarca bakmış. Mikrofon uzatmış. Baya beğenmiş gibime geldi

Valin

Rookie Idol
Tepki
1,065
Suga’nın yok bence abi. Konserde o armye bakışları der susarım. Normalde hep abartı gelmiştir fanların bu videoları falan ama kıza defalarca bakmış. Mikrofon uzatmış. Baya beğenmiş gibime geldi
Ayy cidden o video ne öyle dhfshdfb Benim bile kızın yerine içim gitti

betul

Fanbase Starter
Tepki
2,508
Sevgililerse yakışmışlar

• Alev
Reactions: ask