marin
Trainee
- Tepki
- 637
Oldukça eski bir mesele ama forum ahalisinin düşüncelerini merak ediyorum. Bu garip etkileşim RV Joy ve BP Lisa arasında gerçekleşiyor. Bir ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi yapılıyor. Tüm idoller kadraja girsin diye tıkış tıkiş bir hal alıyor herkes. Bu sırada Lisa yanılmıyorsam Joy'a çarpıyor hafifçe. Joy'da sinirli(?) şekilde bir şeyler diyor ve Lisa'nın yüzü düşüyor hafiften. Şimdi yıllarım K-Drama izleyicisi olarak aşina olduğum çat pat kelimeler var. Joy'un dediği ilk kelimenin 'Geuman' olduğunu düşünüyorum. Yanlışta anlamış olabilirim tabi bu sadece benim çıkarımım. Bu kelimenin anlamı için şöyle bir açıklama var.
Yani 'şunu yapmayı kes/bırak' gibi bir anlama geliyor ve emir verircesine bir anlam içeriyor. Kaba bir kullanış Koreliler için.
Sizce burada Joy gerçekten ne diyor, Lisa'ya mı diyor (Burada Yeri'ye bir şey söyledi diyen de var) ve tavrını nasıl yorumlarsınız merak ettim fikirlerinizi.
Olayın kısa videosu bu:
Fancamin tamamı da bu:
Yani 'şunu yapmayı kes/bırak' gibi bir anlama geliyor ve emir verircesine bir anlam içeriyor. Kaba bir kullanış Koreliler için.
Sizce burada Joy gerçekten ne diyor, Lisa'ya mı diyor (Burada Yeri'ye bir şey söyledi diyen de var) ve tavrını nasıl yorumlarsınız merak ettim fikirlerinizi.
Olayın kısa videosu bu:
Fancamin tamamı da bu: