Fotolar her ne kadar fazla görüntülenme ve alıntılama almış olsa da ben özel bulduğum için paylaşılmaması gerektiğini düşünüyorum. Bilemiyorum belki biraz hassas olabilirim. Hele bir de Seunghan olunca..
Sırada hangi üye var derken okun Seunghan'a bu kadar hızlı cevrileceğini düşünmemiştim
Seunghan ne güzel geçen yılki haline göre çok daha rahat, kendi gibi davranıyor ve profesyonel görünüyor, sanki yıllardır çıkış yapmış gibi dedim ama demeye kalmadı olana bak.
Bu Koreliler neden her şeyi illa paylaşma gereği duyuyorlar anlamıyorum. Fotolar baya kişisel yani kız kendisi mi paylaştı, arkadaşı falan mı bilemiyorum ama insanlar niye bu kadar kötüler diye sorgulatıyorlar bana daima.
Benim bile şurada modumu düşürdüler aşırı keyfim kaçtı. Umarım bir iki söylenme sonrası kapanır gider konu ve Seunghan da etkilenmez , kendi gibi olmaya devam eder.
Sohee'nin bar haberinde, belki de şimdiden çocukların normal insan olduğunu görüp alışırlar da sonradan bir şey çıktığında şok olmazlar demiştim. Ama Koreliler malesef yanlış bir harekette eskileri gündeme getirmeye bayılırlar.