Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yakışıklı Erkekler

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,938
En yakışıklısı şuan benden uzakta 💕 smsmmsm Ama eski günlerimi düşünürsem fethiye ölüdeniz ingiliz kaynıyor kıt kıt yemelik çıtırrr ksmsmsm kap ingiltere vizeni arkana bile bakma dmmssk Türk olarak yakışıklı hep ege den çıkıyor ya bildiğim kadarıyla bu edis falan hep izmirli…
Fethiye ye gitmem gereken konular var osodooicicb o İngiliz vatandaşlığını istiyorum 😏

Ü

Üye silindi 187

Ben 19 yıldır Samsun'da yaşıyorum ve bu 19 yıl içinde Samsun'da gördüğüm yakışıklı erkek sayısı 5 falan. Sizce en yakışıklı erkekler nerede? Genel olarak Türk kızları çok güzel ama erkekleri yakışıklı değil. Çoğunluğu Afganlara benziyor. Bir de Türk kızlarına laf ediyorlar.
Bir samsunlu olarak doğruluyorum bizim ilde yakışıklı erkek yok.Hepsi tek tip saçlar aynı sakal aynı hepsi esmer kadınlarımız daha çeşitli eminim bilimsel bir açıklaması vardır bu arada.

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
Bir samsunlu olarak doğruluyorum bizim ilde yakışıklı erkek yok.Hepsi tek tip saçlar aynı sakal aynı hepsi esmer kadınlarımız daha çeşitli eminim bilimsel bir açıklaması vardır bu ara
Brokoli tip saç,palm angels tişört,skinny jeans. Düşününce bile tetiklendim

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
En yakışıklısı öğleden sonraki güzellik uykumda gördüğüm beyefendi. Gerçekten hayatımda hiç görmediğime eminim ve aşık oldum. Umarım bu gece de uykumda görürüm. Off çıtayı arşa çıkardı bundan sonra turkiyedeki erkolara ekmek vermem gibi duruyor✍️✍️
Benim mahallede de aşırı yakışıklı çocuklar var ama ilaçlarımı içince gidiyorlar. Allah Allah sebebi ne ki bunun?
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Mülteci sayısı maalesef ki.. onda haklısın
Bu arada ben idol olsam direkt Jake e yürürdüm. Çok iyi...

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57
XAVNSJDJKDKDKDKKDKDK yakışıklı, güzel gülen, iyi huylu, anneci olmayan, sesi tok ve beni seven erkeği ancak rüyamda görürüm demek bu heralde
Aşkım bu saydıklarının en az 3 tanesi bare minimum zaten ama bu coğrafyada maalesef pek bulunmuyorlar. Ben inanıyorum bulacağız

Konu Sahibi
T

thecaringdevil

Trainee
Tepki
57

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    24.2 KB · Görüntüleme: 4

Nora

Rookie Idol
Tepki
1,413
Orada da var yakışıklılar sanırım üniversitelilerin çok olduğu şehirlerde var
Yani evet üniversite şehri olması bu konuda avantaj.
Eskişehir’in her şekilde insanı çok güzel bence. ❤️
Eskişehirin insanı genel olarak hem güzel hem de iyi kalpli diyorlar
Uyumlu insanlarız biz ya 😊 Böyle tanımlardım ben yaşadığım yerdekileri. İstisnalar tabiki vardır da genel olarak çok tahammülsüz ya da kırıcı insanlarla karşılaşmadım pek şehrimde. Sevin bizi ❤ 😂