Netizen Turkey Hoş Geldiniz!

Netizen Forum, Türkiye'nin en iyi k-pop forumu. KPOP haberleri, Kore-Türk Dostluk Forum, K-POP Magazin, Tartışmalar, Son Çıkanlar ve dahası.

Kayıt Ol

Yakışıklı Erkekler

hibluesky

Rookie Idol
Tepki
686
Eminim çok güzel ve düzgün karakterli bir insansindir ama Türk erkolar seni çok çirkin olduğuna ve şımarık bir kezban olduğuna inandırmıştır. Hiçbirine aldırış etme. Bulacaksın. Bulacağız.
Ya görünüşüm hakkında bir sıkıntım yok aslında kaç yaşına geldim hala sevimli, güzel diye iltifat alıyorum. Sorun benim erkeklere güvenmemem biraz yaa. Arkadaştan öteye hiçbirine güvenemiyorum🥲

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,938
Aşkım Almancı arkadaşım maalesef Türklere mülteci gibi baktıklarını,fakat bazılarının Türk kızlarını beğendiğini söylemişti. Gerçi Almanya'daki çoğu Türk'ün zihniyeti belli. Almanlar ne kadar ilgilenir bilmem
Tüh ya o kadar hayal kurmuştum Alman vatandaşlığı alacaktım neyse ingilizlere bakalım biz

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Yani nasıllar genel olarak
Çok kibar insanlar ama hiç bir zaman çok yakın ilişki kıramıyorsun çünkü ısmarladığın suyu bile borç biliyorlar asla yardımlaşma kültürü yok yani her şeyleri karşılıklı. Erkekler londranın lüks kısımlarında çok yakışıklı bu dizilerdeki sarışın çocuklardan daha yakışıklı bir sürü insan gördüm. Aksanları çok karışık bir yerden sonra anlıyorsun ama çok zor ortaokulda ingiliz aksanı öğrendim hep dilimde kaldı şimdi türkçeyi bile öyle konuşuyorum sjsms ünide amerikalılar beni çok zorbaladılar aksanım yüzünden😭

Sweet Mimosa

Fanbase Starter
Tepki
3,938
Çok kibar insanlar ama hiç bir zaman çok yakın ilişki kıramıyorsun çünkü ısmarladığın suyu bile borç biliyorlar asla yardımlaşma kültürü yok yani her şeyleri karşılıklı. Erkekler londranın lüks kısımlarında çok yakışıklı bu dizilerdeki sarışın çocuklardan daha yakışıklı bir sürü insan gördüm. Aksanları çok karışık bir yerden sonra anlıyorsun ama çok zor ortaokulda ingiliz aksanı öğrendim hep dilimde kaldı şimdi türkçeyi bile öyle konuşuyorum sjsms ünide amerikalılar beni çok zorbaladılar aksanım yüzünden😭
Ayyy hiç anlaşamam ben opaodkfkdk
Birde İngiliz aksanina bayılıyorum ya aşırı iyi ama çok zor konuşması lsoxkdkdo biz Amerikan aksanindan devam

Nayna

Fanbase Starter
Tepki
1,834
Tam bana göre 😭
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bu zorbalanma ciddi zorbalanma mıydı? Yoksa şakasına mıydı?
Yani dalga geçiyorlardı kelimeleri söyleyiş tarzımla onlar için şakaydı ama ben çok alınıyordum sonra zaten buldum kendime ingiliz arkadaş ama yani ingiliz aksanı komik bir şey cidden insana yapışıyor fransızcayı bile öyle konuşuyorum xjdjx r leri falan söyleyerek bonjorrr bonjorneyyy gahhsoöğn falan dmdmd

mile

Trainee
Tepki
30
Ben 19 yıldır Samsun'da yaşıyorum ve bu 19 yıl içinde Samsun'da gördüğüm yakışıklı erkek sayısı 5 falan. Sizce en yakışıklı erkekler nerede? Genel olarak Türk kızları çok güzel ama erkekleri yakışıklı değil. Çoğunluğu Afganlara benziyor. Bir de Türk kızlarına laf ediyorlar.
Samsundaki ilk günümde hayalimdeki erkeği görmüştüm ve çok umutlanmistim ama sonra bir daha yakışıklı erkek görmedim IWJD8WND

Uzun tecrübelerime de dayanarak samsunda orduda tokatta ve amasyada yakışıklı erkek yoktur arkadaşlar. Şimdi afganlara da benziyo demeyelim o kadar gömmeyek be
Ordu fena değil bence ya

Son düzenleme:

mile

Trainee
Tepki
30
Valla 18 yıllık orduluyum gördüğüm yakışıklı erkek sayısı 1. O da ordulu değildi zaten dhlfsajkfjlkasdfjasdf
Bende 18 yıllık orduluyum ama sahilde bazen görüyorum ya ienxidndidn

Valla 18 yıllık orduluyum gördüğüm yakışıklı erkek sayısı 1. O da ordulu değildi zaten dhlfsajkfjlkasdfjasdf
Hangi ilçedesin

mile

Trainee
Tepki
30
sdhfljkasdfhlaskdfjlsad her yerde hemşerimle karşılaşıyom ya valla bir sonraki sefere sahile bir uğrayayım bari

Şuan orduda değilim. 6 sene yaşadım orduda o da çamaştı. Dalga geçmeyelim lütfen bazılarımız kasabada yaşayabilir jafdskldsjfşlaksdjf

sdhfljkasdfhlaskdfjlsad her yerde hemşerimle karşılaşıyom ya valla bir sonraki sefere sahile bir uğrayayım bari

Şuan orduda değilim. 6 sene yaşadım orduda o da çamaştı. Dalga geçmeyelim lütfen bazılarımız kasabada yaşayabilir jafdskldsjfşlaksdjf
Camaş a hiç gitmedim ben merkezdeyim

Ne dalgası kız isjd9wjdi